Kübra sonuçtan çok memnun

Samsun Güldeko Müşteri Ayrımcılığı

02 Şubat 2024 09:56
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“İletişime geçtiği için Gül Dekodan Meral Hanıma teşekkürler”

Güldeko'da uğradığımız ayrımcılıktan ve görmezden gelinme olayından bahsedeceğim. Hafta içi mağazanın ortalama yoğun bir gününde mağazaya arkadaşımla gittik. Özellikle beğendiğim bir model vardı onu sormaya gittim kimsenin bizi hoşgeldin diyesi yoktu önemli değil! Model mağazada yokmuş. Neyse arkadaşımla kozmetik bölümüne geçtik beğendiğim birkaç ürünün fiyatını sordum çalışan hanımefendi arkadaşına seslendi “ … hanım fiyat bilgilendirmesi yapar mısınız “ bizde o hanıma doğru yürüyoruz. Çalışan hanımefendiye diyorum ki “ bizim için çağırdı” duymazdan ve görmezden gelerek yanımızdan geçti ve “efendim” diyerek diğer çalışanın yanına gitti! Neyse başka bir çalışan fiyatları söyledi. Son ürünü barkod okumadı o da ürüne şöyle üstten bakarak “bunlar tek fiyat “ dedi. Bizde birer tane alarak ödeme bölümüne gittik kasada 4-5 katı daha yüksek bir fiyat söylendi. Bizde ama bize bu fiyat dendi dedik. Üstten bir şekilde yok bunlar o grup değil dediler. Madem o grup değil bizi dikkate alıp barkod okumadığında niye doğru düzgün bakıp ürünün ne olduğuna bakmadınız? Yani diyeceğim bunu her yere yazacağım müşteri seçiyorsunuz Ayıp!

03 Şubat 2024 18:00

Gül dekodan M*** hanım bana ulaştı. Yaşanılan duruma üzüldüğünü mağazalarında müşteri ayrımı olmadığını, bir iletişimsizlik ve talihsizlik olduğunu belirtti. Çalışma arkadaşlarıyla bu durumu konuşacağını ve müşteri olarak kimseyi kaybetmek istemediklerini belirtti.

03 Şubat 2024 18:08

İletişime geçtiği için Gül Dekodan Meral Hanıma teşekkürler

08 Haziran 2024 12:53 (Şikayetten 4 ay sonra)

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
08 Haziran 2024 09:37