Eskişehir Espark Greyder Şikayet

Eskişehir Espark Greyder Şikayet
Merve
23 Kasım 2023 22:47

Eskişehir Espark Greyder mağazasından 1 Kasım 2022 tarihinde almış olduğum sezon ürünü olan krem-bej renkli sırt çantasının sadece 10 ay sonra askılarının derisi (hakiki denip satılmasına rağmen) komple çatlamış ve rengi tamamen atmış olmasının yanı sıra, askılarının çantanın arkasına metal bir sistemle monte edilmiş yerinden kırılması üzerine mağazaya götürdüm. Sözde fabrikaya gönderilen ürün 'tüketici hatası' diye eskisinden de daha kötü bir şekilde tarafıma gönderildi. Mağazada çıkan gerginlik sonrası müşteri hizmetleri ile görüşmem söylendi. 0850 444 07 77 numaralı numaradan ulaştığım müşteri hizmetleri temsilcisi hanımefendi, tıpkı mağaza çalışanları gibi, bu kopçayı benim kırdığımı, bu saydığım şikayetlerin hiçbirine bir şey yapamayacaklarını, kısacası 'müşteri hatası' olduğunu söyleyip çantamı elime verdiler. Üstelik alalı 1 sene dolmamış olmasına rağmen ve de boşu boşuna çantayı bekletmiş olmalarına rağmen, utanmadan zamanını da geçirmişsiniz demezler mi? Ürün kalitesi, hatalı ürün veya markanın sahip çıkmaması üzerine yüksek bir meblağ ödediğim ürün üzerinden hem maddi hem manevi mağdur edildim. Bir de saf yerine konulmuş gibi hissediyorum. Tüm haklarımı arayacağım.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
12 Mart 2024 12:53
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
04 Eylül 2023 11:47
"Desteğiniz için teşekkür ederim"

Ayşe
01 Temmuz 2025 12:01
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Greyder Hediye Alınan Çantada Kısa Sürede Oluşan Hasar Ve Yetersiz Çözüm Süreci Mağduriyeti

Kenan
04 Kasım 2025 14:57