Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Green Motion Araç Kiralama Söğütözü Çankaya Ankara

Green Motion Araç Kiralama Söğütözü Çankaya Ankara
06 Ağustos 2024 18:17

Green Motion araç kiralama 03.08.2024 sabah saatlerinde araç kiralamak için internetten başvurdum. Aracı belirledim, parayı yatırdım, 3.560,63 TL peşin ödedim. Bankamatik ile 2.500 TL kapora vereceksin dedi. Sistemi kabul ettim, işlemi yaptım. 14.00'te aracı teslim alacağım. Findeks notum yetersiz geldi. Araç kiralamaya tamam dedim, olabilir. Şirket para iadesi yapacaklarını söyledi. Aracı kiralamadım sonuçta, 05.08.2024 pazartesi akşam oldu. Param havale gelmedi. Müşteri hizmetlerini 3 kere aradım. O günden sonra görüştüğüm kişi 10 iş gününde paramın iade olacağını söylüyor. 10 iş günü cumartesi parayı verdim. Daha 10 gün beklemem lazım. Neden paramı tutuyorsunuz dedim. Para açıkta bekliyor, bizimle alakası yok diyorlar. Mesleğim mali müşavirlik olmasa tamam inanacağım bu hikayeye ama çok yazık, benim paramı 10 gün işletiyorlar. Hesaplarına yatırdığım paranın bankada beklediğini söylüyorlar. Yazıklar olsun. 15 gün sonra yatırın, hukuki haklarımı kullanırız gerekirse.

green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-8.pdf
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-7.pdf
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-6.pdf
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-5.pdf
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-4.xls
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-2.xls
green-motion-arac-kiralama-sogutozu-cankaya-ankara-1.xls

08 Ağustos 2024 13:25

Green Motion araç kiralama firmasından 03.08.2024 araç kiralamak 3560 TL para yatırdım bankamatikten Ankara Söğütözü şubesi Findeks notu az olduğu için red yanıtı geldi paramın hemen iade olacağını söylediler tarih 08.08.2024 ve para ortada yok muhatap yok arıyorum iyi bir şeymiş gibi 10 iş günü diyorlar hikaye anlatıyorlar para bekliyormuş bankadan kaynaklıymış hikaye anlatmayın dedim cevap yok bir sürü şikayet var firma hakkında

06 Ağustos 2024 19:08 (Şikayetten 51 dakika sonra)
07 Ağustos 2024 00:09

Green motion araç kirlama 3 Ağustos cumartesi günü internetten araç kiraladım 3.560 TL 2 günlük 2500 kapora her şey tamam parayı yatırdım Söğütözü’ne gittim ilgisiz alakasız personel Findeks raporum yetersiz geldi çok normal yatırdığım parayı istedim yatar paranız sisteme giriyorum dedi pazartesi yatar dedi pazartesi tekrar aradım 10 iş gününde yatıyor dedi müşteri hizmetleri öyle bir anlatıyor banka bekletiyor paranı diyor bende muhasebeciyim finans ciyim diyorum adam halen masal anlatıyor 10 günde geri iade ediyoruz diyor övüne övüne bankada bekliyor diyor neticede nakit ödediğim para ortada yok ne zaman yatacak belli değil 10 iş gününden ama ne zaman

08 Ağustos 2024 11:58

Halen param ödenmedi bugün 6. Gün 6 gündür paramı hesabıma iade edemediler bayağı büyük kurumsal firmalar

09 Ağustos 2024 15:07
09 Ağustos 2024 15:12

Firma beni aradı aynı şeyler 10 is günü ama tarihi bilmiyorlar 10 is günü geri yatıracaklar ama hangi 10 gün

Alican sonuçtan memnun değil

Alican
04 Aralık 2023 20:06
Greenmotion Car Rental Greenmotion Araç Kiralama Ödemeyi Alıp Rezervasyon Oluşturmuyor.

Greenmotion Car Rental Greenmotion Depozito Ücreti İade Etmeme Sorunu

Furkan
23 Temmuz 2024 16:21
Greenmotion Car Rental Greenmotion Depozito Ücreti İade Etmeme Sorunu
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
29 Nisan 2024 14:38