Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Afyon Özgül Termal Devremülk Satma Yalanları

19 Nisan 2024 22:12

Afyon Gazlıgöl'de bulunan Özgül Termal'e belirli aralıklarla gideriz. Ancak bu son gidişimiz muhtemelen son olacak. Rezervasyon işini otel adına çalışan bazı pazarlamacı bayanlar yapıyor. Onlar kendi çıkarları doğrultusunda oda satmaya ya da devremülk satmaya başlamışlar. Son gidişimizde bunu daha net anladık. Telefonda iki kişi için iki günlük fiyat aldık, her zaman yaptığımız gibi. Anlaştıktan sonra bugün çocuklarımızı da alıp sabah otelimize gittik. Rezervasyon işini yapan B**** adındaki bayan, telefonda verdiği fiyatın iki katını talep etti. Konuştuğumuz fiyatın bu olmadığını belirtsek de o, verdiği fiyatın tek gecelik olduğunu ve bize verilen fiyatın tanıtım fiyatı olduğunu, sadece oteli ilk kullanımlarda bu fiyatı verdiklerini söyledi. Tartışma kısmını anlatmıyorum. Biz bu fiyatı kabul etmeyip otelden ayrılmak üzereyken, eğer devremülk satın alırsak bu fiyattan yardımcı olacağını söyledi. Konu burada açıklığa kavuştu sanırım. Devremülk satmak için her türlü yanıltıcı yöntem mubah görülüyor artık bu otelde. Söyleyeceklerim bu kadar.

Yorumlar (8)

Yunus

Anıl diye biri ile görüşüyorum ben. 20 mayısta bir TV aldım. Bugün kargoya verilecek dedi. Vermezse Tüketici Hakları'na ticaret Bakanlığına şikayet oluşturacağım. Söylediğinize göre ürün gönderiyor bir şekilde. Ben sanki parayı kullanıp ürünü göndermeden sonra parayı iade ediyor gibi düşünüyorum. Bu tür şeyle yangın parayı 15 gün faize falan atıp sonra ürünü göndermeden paranızı iade edebiliyorlar. Bakıyım bugün 6'ya kadar kargo gelmezse gerekli mercilere şikayet edeceğim. Sizin kaç gün oldu sipariş vereli acaba?

Yunus

Teşekkürler. Bakalım ürün gelsin. Sağlam çıkmazsa bende sizin gibi yıl izleyeceğim. Teşekkürler. Duruma göre buradan yazarım size.

Sinan

Bankanın müşteri hizmetleri beni aradı 17. Günün Sonunda ürünü teslim aldınız mı diye. Hayır dedim 1 iş günü Sonunda teslim edilmezse iade ibraz talebi oluşturacağız dediler bende tamam dedim ertesi gün karta iade edildi

Yunus

Anladım. Benim TV'de kargolandı. Bakalım sağlam çıkacak mı... Direkt bankanızın müşteri hizmetleri üzerinden mi gerçekleştirdiniz iade sürecini?

Sinan

Ben 5 mayısta sipariş vermiştim. Ama güvenilir biri değil gönderdiği üründe ayıplı çıktı para iademi banka aracılığıyla aldım ürün kaldı elimde ne yapacağımı bilmiyorum bence hiç uğraşmayın para iadesi alabiliyorsanız alın geçin yoksa zaman kaybından başka bir şey olmuyor

Pardon Sinan bey.

Yunus

Merhaba Anıl bey, bu lupernadan aldığınız ürün gerçekten elinize ulaştı mı? Bizi oyalıyor gibi geliyor.

Sinan

2 kalem ürün almıştım biri ulaştı diğeri gelmedi. Gelen üründe kusurlu. Bende ulaşamıyorum kimseye

24 Ocak 2024 14:48
Özgül Termal Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil Deneyimi
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 20:23
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 11:22