Göznuru Hastanesi Gaziantep İlgisizlikten Şikayet Eden Hasta Yok. Olan Da Yalan Söylüyor.

16 Haziran 2024 13:29

Bu çarşamba günü miyop gözlerim için lasik tedavisi aldım. Adıyaman'da ikamet ediyorum. Gaziantep'e ailece gittik. Testler yapıldı, sorular soruldu derken gözlerim için hangi ameliyatın en uygun ameliyat olacağına karar verildi ve bizi de bilgilendirdiler. Muayeneden yaklaşık 1 saat sonrasına da ameliyat için randevu verildi ve ameliyatım 10 dakika bile sürmeden başarıyla sonuçlandı. Gerek doktorum C** Bey'in gerekse de sekreteri E**** hanımın ilgisinden çok memnundum. Ameliyat olmaya değil de eğlenmeye gitmişim gibi hissettirdiler. Doktorum ertesi gün kontrol etmek istediğini söyledi. Adıyaman! Dan Gaziantep! E gittiğimiz için kalacak yerimiz de yoktu. E**** hanım bize bir oda verebileceğini ve geceyi orada geçirebileceğimizi dahi söyledi. Onlarca yorum okudum. Hemen hemen tüm yorumlarda ilgisizlikten şikayet edilmiş olsa da biz, kalacak yerimize kadar düşünen bir ekip gördük. İnsanları yanlış yönlendirip korkutmayın.

03 Temmuz 2024 09:49 (Şikayetten 16 gün sonra)

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Geri bildiriminiz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Dünya Göz Hastanesi Hastanesinde Ameliyattan Sonra

28 Ocak 2024 00:03
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi'nde Fiyat Farklılığı Şoku

20 Ağustos 2024 18:42
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi Göz Merkezi (Adana) İlgisiz Ve Saygısız Davranışı

09 Aralık 2023 13:28
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Smile Lazer Ameliyatı Sonrası Beklenmeyen Astigmat Ve Hipermetrop Sorunu

31 Temmuz 2025 23:57