Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Part Time Jops Ve Coinex

Part Time Jops Ve Coinex
19 Temmuz 2024 01:07

S**** adında biri bana mesaj attı ve günlük 500-3000 arası para kazanabileceğimi, sadece YouTube.com sayfalarına abone olup kazanacağımı söylediler. Başladıktan sonra görevler verdiler ve görev içinde görev verdiler. Coinex diye bir siteye para yatırıp ürün aldırıp yanıltıp paranı vermiyorlar. Ve bu işte 50 bin 100 bin havalarda uçuşuyor. Her görev başında 'bu görev sonunda paranız yatacak' dedikten sonra yeni bir görev veriyorlar. Bunu yapmazsanız tüm paranız yatar deyip tekrar para yatırmanızı istiyorlar ve en sonunda parayı çekme sırasına gelince 'yanlış ürün aldınız, krediniz düştü, paranızı çekemiyorsunuz, bunun için 180 bin yatırmanız lazım' deyip paranızı vermiyorlar. Bunları savcılığa şikayet edeceğim. Adıma herhangi bir banka hesabı, çek, senet, sosyal medya hesabı açılması durumunda ben mesul değilim. Buradan şikayette bulunuyorum, bunu yapanların isimlerini görsel olarak ekliyorum. Aldanmasın kimse.

Deniz
Deniz

Bende hesap açmadan önce bir yorumlara bakmak istedim. İyi ki bakmışım, kesinlikle para yatırmam. Umarım sizde bir an önce paranızı alırsınız. Paylaşımınız içinde teşekkürler.

Furkan
Furkan

Dilek güreli değil mi onlardan biri

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Üzerinden Yanıltıcı Para Kazanma Vaadi

20 Temmuz 2024 16:15