Gizay sonuçtan memnun

Goon Premium Soft Bebek Bezi Sürekli Sızdırma Sorunu

25 Aralık 2023 14:11
Gizay'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet sürecimin en başından beri süreçle her daim ilgilenen ve elimdeki stoklu bezlerin değişimi için yardımcı olan Ecem Hanım ve konuyla ilgili departman personellerine hizmet anlayışları için teşekkür ediyorum.”

Geçen hafta Ankara Yenimahalle Migros'tan 4 paket Goon Premium Soft 5 numara cırtlı bebek bezi aldım. Daha önce de markanın hem küçük numarasını hem de külot bezini kullandığım ve memnun kaldığım için stoklu olarak aldım ancak çok pişmanım. 5 numara bez inanılmaz ince yapıda kağıt gibi ve asla çişi emmiyor, bebeğimin hem gündüz hem gece sürekli üzeri ıslanıyor. Sık sık bez değiştiriyorum gün içerisinde. Önceden kullandığım farklı marka bezi gece uyumadan takardım ve sabaha kadar tasma olmazdı. Ancak Goon bebek bezinde gece sürekli hem kıyafet hem bez değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu soğuk günlerde bebeğim bu sebeple hasta olacak diye endişeliyim. Verdiğim para boşa gitti bu da cabası oldu. Gerekli aksiyonların alınıp mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Aralık 2023 14:40 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

25 Aralık 2023 14:47
Gizay
Gizay
11 Ocak 2024 11:25

09 Temmuz 2023 10:40
Goon Premium Soft Bebek Bezi Cırtları Kopuk
Leyla sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 23:49
"Şebnem Hanım a teşekkür ederim🙂"
Goon Bebek Bezi'nin İçinde Pütür Pütür Elle Hissedilen Şey Nedir
Goon Bebek Bezi'nin İçinde Pütür Pütür Elle Hissedilen Şey Nedir