Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Google Payments Kanıtlamama Rağmen Yetkisiz Üyeliği İptal Etmiyor

10 Ocak 2024 12:26

Google Payments ekibi ile aylardır sorun yaşıyorum.
11 yaşındaki oğlum dayısının bilgisayarından benim banka kartım ile bir YouTuber'a üyelik yapmış. Bunu hesap hareketlerinden ve gelen mesajlardan öğrendim.
Şu an üyelik iptali yapılamıyor çünkü çocuk kullanıcı adı hariç ne şifresini ne de rastgele oluşturduğu mail adresini hatırlamıyor.
Bilgisayar zaten çok eski olduğu için dayısı ona vermişti şimdi bilgisayarda çalışmıyor.
Ziraat Bankası yetkilileri ile konuştum Google ve Youtube.com ile konuşup iptal edin biz yapamıyoruz dediler. Defalarca mail yazmama rağmen sadece sahte işlem olduğunu onaylayamıyoruz dediler.
Bunun iptalini istiyorum dedim.
İptal edilmiyor.
Ergen bir youtuber'ın her ay hesabımdan para çekmesini istemiyorum! Bunun derhal iptalini istiyorum! Bu benim en doğal hakkım. İptal edilmesini istiyorum! Hesap numaramı yazdım çocuğumun kullanıcı adını üye olunan kişinin kullanıcı adını yazdım daha ne yapmam gerekiyor!
Bu sorunu derhal çözün!

10 Ocak 2024 15:16

Ekte gönderdiğim fotoğraf kullanıcı adı : oğlumun abone olduğu kullanıcı adı. Üye olduğu ve üyeliğin iptalini istediğim kullanıcı adı "Ben Karmelo" kullanıcı adı bu kişiye her ay benim hesabımdan para aktarılmasını iptal edilmesini bu aboneliğin iptal edilmesini istiyorum.

Google Onayım Olmadan Yapılan Para Çekimine Acil İade Talebi

İlknur