Baba sonuçtan çok memnun

Gökkuşağı Koleji Değersiz Hissettirmeler Ve Ayrımcılık

08 Şubat 2024 19:56

Bugün okulda üzücü bir olay yaşadım. Bir daha o okula ayak basmayı düşünmüyorum. Öncelikle, bir kız öğrenciyle tartışmam oldu ve bu kız öğretmenlere karşı daha fazla ilgi gösterdiği için beni suçladılar. Beni azarladılar ve değersiz olduğumu söylediler. Gerçekten, okula kimseyi göndermeyin, pişman olursunuz. Hem paranıza hem de emeğinize yazık. Eğitim kalitesi olarak da yetersizler; rehberlik hizmeti ise öğrencilerin sorunlarına ilgisiz ve çözüm üretemeyen bir durumda.

16 Nisan 2024 18:28

Benim psikolojim bozulmuş durumda cidden çok berbat bir okul o kadar babam para verdi tek Türkçe dersi mükemmel ortaokul için konuşuyorum. Hani Kolej olduğu için dersler daha iyi ve kaliteli anlatılmalı ve yazılılar kolay olmalı bence. Hani MEB konuları ağırlıklı olmalı sınavda fakat kafalarına göre yapmışlar ve çok kötü bir yer gelmeyin!

16 Nisan 2024 18:10

Öncelikle biz o kadar para veriyoruz ve bu okul ne güzel eğitim veriyor ne bir şey, biz çocuklarımız iyi yerlere gelsin diye çabalıyoruz karşılığı bu mu ve öğretmenler sanki çok güzel eğitim veriyormuş gibi utanmadan küçük çocukların dedikodusunu yapıyorlar ve psikoloji bozuyorlar ve devlet okuluyla kolejin bir farkı olmalı çünkü o kadar para verdik fakat karşılığını alamadık, öğretmenler çocukların arkasından konuşacağına öğretmenlik yapıp bir şeyler öğretmeli 😔

Ek
Baba
Baba
12 Şubat 2024 23:10

Bilgi=Ataköy şubesi

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Okulda Beklediğim Eğitimi Ve İlgiyi Bulamadım

29 Nisan 2025 14:02

Tarhan Koleji Çocuğumun Okul Hayal Kırıklığı!

18 Şubat 2024 13:57

Tarhan Koleji Maltepe Memnuniyetsizliği

16 Şubat 2024 21:44
Anonim sonuçtan hiç memnun değil

Yüce Okulları Okul Yönetiminin İlgisizliği Ve Disiplin Sorunları

04 Kasım 2024 23:19