Gizli Bahçe Kahvaltı Adisyona Fazladan 960 TL Yazarak Haksız Kazanç Sağladılar!

18 Temmuz 2023 21:57

Çocukla gidilebilecek ideal bir mekan olarak gördüğümüzden, 8 arkadaş ikinci kez gittiğimiz bir işletme. İşletmenin kendin pişir kendin ye şeklinde bir hizmeti de var. Yiyecek ve içeceklerinizi kendiniz dışarıdan getirebiliyorsunuz (ki biz de öyle yapmıştık). İşletme sadece mangalı yakıp getiriyor ve kişi başına bir servis açıyor. Kişi başı servis ücreti de 120 TL. Biz de işletmeden mangalı yakıp getirmelerini (220 TL), servis açmalarını (120 TL) ve yemek sonrası için de semaverde çay (300 TL) rica ettik.

Bir arkadaşımızın doğum günü olması sebebiyle de yine dışarıdan kendi getirdiğimiz pastayı yiyebilmek adına tabak çatal rica ettik. Daha önce de doğum günü için bu işletmeden aynı hizmeti almıştık. Fakat bu kez adisyona servis ücretini 2 kez yazarak, 8 kişi için 120 şer tl den 2 kez 960 TL yani toplamda 1920 TL servis ücreti aldılar bizden. Pasta için getirdikleri tabak çataldan da kişi başı ayrıca 120 TL almış oldular yani. 350 liraya pasta alıp, pastayı koyduğumuz tabağın bulaşığına 960 TL vermiş olduk!

İşletmeden ayrılırken hesabı ödeyen arkadaşım, hesabı bölüşmek adına adisyonu bizle paylaştığında durumu fark edip işletmeyi aradım. Daha önce oraya gittiğimizde de doğum günü kutladığımızı ve ekstra olarak ikinci bir servis ücreti talep edilmediğini söyledim. “Önceki geldiğiniz hesapta hata yapılmıştır, fiyatlarımız her yerde yazıyor zaten! ” diye lakayıt bir cevap aldım.
Şikâyetimizi tüm ilgili birimlere ileteceğimizi söylediğimde ise “sen yap şikayetini, ben de sana bir cevap yazarım oraya, seni kimse dikkate almaz” şeklinde senli benli bir üslupla yanıt verip telefonu suratıma kapattı işletme sahibi.

Konu ile ilgili mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini talep ediyoruz.

Kahvaltı Mekanında Adaletsiz Hesaplama Şoku

06 Ekim 2024 01:06
Kahvaltı Mekanında Adaletsiz Hesaplama Şoku

Eskişehirli Kasap & Et Mangal Eskişehir'li Et Lokantası

25 Aralık 2023 00:02

02 Nisan 2025 01:15
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Payeli Restaurant Payeli Restoran Önermiyorum Kesinlikle

01 Eylül 2024 14:13