Revsen sonuçtan hiç memnun değil

Revsen
14 Mayıs 2024 15:18

Gigii's isimli markadan aldığım Cindirella Blue Dress isimli 16.000 TL değerindeki elbise, değerini yansıtmıyor. Elbise, kalitesiz bir kumaştan üretilmiş ve dikişleri zayıf görünüyor. Boyum 1.75, kilom 54; yani ince bir vücuda sahip olmama rağmen, s beden elbisenin dikişlerinin zayıf olması kabul edilemez. Bu straplez ve korseli elbisenin üste oturması ve dikişlerinin sağlam olması gerekirdi. Nişanımda giymek için aldığım bu elbiseyi, özel üretim olduğu iddiasıyla iade edemiyorum. Elbiseyi almadan önce iletişime geçtiğimde, ölçü almak istediğimi belirttim ancak bu talebim reddedildi. Özel üretim bir elbisenin s, m, l gibi standart kalıplarda üretilmesi mantıklı değil. Mağazada denemek istediğimde ise, özel üretim olduğu gerekçesiyle mağazada bulunmadığı söylendi. Bu durum, tüketicinin korunması hakkındaki kanunu aşmak için kurulmuş gibi görünüyor. Çünkü mesafeli satışa rağmen özel üretim bir elbiseyi iade edemiyorsunuz. Bu marka, pazarlamasına ve ünlülerle çalışmasına rağmen, elbise elime ulaştığında kaliteli imajını yitirdi. Elbiseyi çok beğenmeme ve özel diktirmeme rağmen, risk aldım ve keşke almasaydım.

Nilsu
Nilsu

Merhaba bir sonuç alabildiniz mi aynı elbiseyi sipariş ettim henüz bana gelmedi iptal etmek istiyorum şu an acaba edebilir miyim bilemedim sizin süreciniz nasıl oldu

Ekin sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 11:49
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
04 Temmuz 2023 18:45