Ghisa Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

21 Kasım 2024 10:49

Koca bir pişmanlıksın Ghisa! Mağazanın önünden dahi geçmeyin. Piyasada kaliteli firmalar ile yarışır bir fiyat skalası var ancak ürünlerin kalitesi beklentinin çok altında. Pazardan aldığım bazı ürünler bile Ghisa'dan daha kaliteli. Öncelikle şunu belirteyim, haklarımı yasal yoldan kesinlikle arayacağım çünkü bu yaptığınız ilk değil. Ve asla hakkımı helal etmiyorum. Allah size bunun hesabını sorsun, bu piyasadan tez vakitte silindiğinizi yok olduğunuzu görelim inşallah. Sadece bir kere giydiğim, üç beş saat ancak giymişimdir, ürün hem pamuklandı hem de dışına giydiğim diğer takım da içliğe boya verdi. Ürünü Etlik Ghisa'ya hemen götürdüm, bildirdim. Bana dedikleri, 'Abla sen yabancı değilsin, bunu göndersek bile kullanıcı hatası diye geri gönderirler.' Adamlar kendini garantiye almış. Düşünebiliyor musunuz? Zor bela ürünü gönderdim ama tam da dedikleri gibi kullanıcı hatası diye geri geldi ürün. Yazıklar olsun.

06 Aralık 2024 16:26

Merhabalar, daha önce şikayet de bulunduğum ürünümün sıkıntısını Etlik ghisa'da ki müdür S*** Hanım titizlikle takip edip çözüme kavuşturmuştur. İlgi alakası için kendisine teşekkür ediyorum. Ürünüm çözüme kavuştuğu için buradan da geri bildirim yapmak istedim. İyi çalışmalar.

Ghisa Giyim Kaliteli Ürün Beklentisi Hüsranla Sonuçlandı

14 Ocak 2025 12:14
Nur sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 22:00
Refiye sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 17:23
Ghisa Giyim Ürün İade Edilememesi
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
04 Şubat 2025 11:15