Ali sonuçtan hiç memnun değil

Getmobil Yenilenmiş Cihazın Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Sıkıntılar

06 Ocak 2024 14:16

Hepsiburada Getmobil satıcısından 19.04.203 tarihinde '' 243 337 904 '' sipariş numaralı '' Yenilenmiş Apple iPhone 7 - 32 GB ( 12 Ay Garantili ) '' ürün satın aldım. Ürünü ablama hediye almıştım telefonu kullanmaya çalıştığında Home tuşunun çalışmadığını fark etti ve kargo ile gönderene kadar da bataryasının şiştiğini fark etti. Telefonu kesinlikle hiç kullanmadık bu durumu Hepsiburada üzerinden de size yazmıştım. Daha sonra telefonu tamir edilmesi için gönderdik ama önce bir süre oyalandık bir süre müşteriler karıştı numarasıyla ancak 3 ay sonra bir cevap alabildik. Bize daha önceki okuduğum şikayetler gibi telefonuna su temas ettiğini ve garanti kapsamında olmadığını söylediler. Telefonla tartışmalar sonucu en sonunda hatalarını kabul ettiler ve sözde tamir edip geri ilettiler. Telefonu açmaya çalıştığımda açılmadığını fark ettim ve gerçekten artık yorulmuştum. Telefonu köşeye koydum verdiğim paranın karşılığını alamayacağımı bir an kabul edip tekrar göndermeyecektim ama ablamın yoğun ısrarı üzerine şu an bu platformdan yazıyorum ve artık gerçekten telefonun tamir edilmesi için sizden rica ediyorum. Lütfen bana ulaşıp telefonun tamiri için yardımlarınızı bekliyorum. Eğer kısa bir sürede bana ulaşamazsanız üst düzey yöneticilerinize yazmayı düşünüyorum onlardan da sonuç alamazsam tüketici heyetine ve CİMER'e ileteceğim. İyi günler.
Ali Y*****
0554*****97

07 Ocak 2024 08:21 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ali
Ali
14 Eylül 2024 15:46

Merhaba Size ulaşamadık yazmışsınız ama beni hiç aramadınız. Genel müdürünüzle Linkedin üzerinden görüştüm mağduriyetim konusunda yardımcı olacağını belirtti ama maalesef olmadı. Birden fazla kez i... Ç... Beye hatırlatma yaptım söz verdi ama tutmadı. Balık baştan kokarmış şaşırmadım. Sizden umudumu kestim telefonu kendi paramla yaptırmaya çalıştım bir de ne göreyim telefonda şifre var. Size ulaştım şifre konusunda yardımcı olamadınız. 2 kez mağdur olmak çok acı verici bir durum hem aldığım telefonu kullanamıyorum hem de tamir için ekstra para verdiğim telefonu kullanamıyorum. Bari telefonun şifresini söyleyin bana.

Hepsiburada Getmobil Yenilenmiş Telefon Şikayeti

17 Temmuz 2024 11:41