Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Getiriş Yüzünden Kişisel Bilgilerim Yayıldı!

04 Ağustos 2023 01:07

Giriş bölümünden birkaç gün önce bir iş ilanına başvuru yaptım. Firma iletişime geçebilmek için bir WhatsApp numarası verdi ve açıkçası bu durum beni kuşkulandırdı. İletişime geçmeden önce Getir'i arayıp iş başvurum onaylandı, başvuru yaptığım ilan kurumsal bir firmaya ait, siz bunun teyidini alıyor musunuz diye bastıra bastıra sordum. Karşımdaki beyefendi tabii ki teyit alıyoruz. Hiçbir sorun yaşamazsınız efendim diyerek bir güzel geçiştirdi. Ve ben O*** firmasıyla iletişimde olduğumu sanarak T.C. adres ve telefon bilgilerimi paylaştım. Sonrası malum farklı farklı numaralardan mesajlar, aramalar almaya başladım, karşımdaki şahıs durumu mahkemeye taşıyacağımı duyunca telefonuma sayısız kere SMS atıp rahatsızlık vermeye başladı ve hala devam ediyor. Durumu Getir'e bildirmek için aradığımdaysa da görüştüğüm birkaç arkadaş açıklama yapamadığı için sisteminde sorun olduğunu söyleyip kapatıyordu. Son görüştüğüm hanımefendi ise bilgilerinizi verip vermemek sizin tercihiniz gibi saçma bir cümle kurdu. Sanki ben arayıp onlardan teyit almamışım gibi. Kimsenin kimseden haberi yok, tüm çalışanlar birilerini geçiştirmek için türlü yalanlar söyleyip telefonu kapatıyor, kimseye ulaşamıyorum. Muhatap bulamıyorum. İş bulduğumu düşünüp kaybettiğim vakite mi üzüleyim, Getir gibi köklü bir firmaya güvenip kötü niyetlilerle burun buruna kaldığıma mı! Ben sürecin takip edilmesini ve muhatap olabileceğim birilerine ulaşmak istiyorum. Aksi takdirde süreci mahkemeye taşıyacağım. Kimse kimseye kaydı alınan görüşme sırasında yanlış bilgi veremez.

Abdullah
27 Temmuz 2023 20:15

24 Mart 2024 23:24

17 Şubat 2024 17:01

Kariyer.net İş İlanı Yayın Sürecinde Yaşanan Sorunlar

11 Mayıs 2024 02:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 16:33