Berati sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 13:09

Merhaba, Getir Araç'tan iki ay önce, 23/02/2024 tarihinde sabah 8:47'de işten çıkıp eve gitmek için kiraladığım aracı yedi dakika kullanıp evimin önüne bıraktım. Daha sonra herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hiçbir kazaya karışmadım ve bana iki gün önce Getir Araç'tan bir mesaj geldi. İki ay önce kullanmış olduğum aracın hasar aldığını ve hasar ile hizmet bedelinin hesabıma yansıtılacağını söylediler. İki ay boyunca neredeydiniz? Aracın sol ön çamurluğunda oluşan hasarın fotoğrafını yolladılar ve aracı alırken sürücümüz bu araçta oluşan hasarı bildirdi dediler. Yani kısacası, Getir'in tüm uygulamalarından pişmanlık duyuyorum. Bir müşterisini kaybetti çünkü yapmadığım bir şeyin hesabını bana ödetmeye çalıştılar. Hakkımı savunacağım ve o parayı ödemeyeceğim. Mahkemeye başvuracağım. Yapmadığım bir şeyin parasını ödemem, bu haksızlık. Hakkımı asla helal etmiyorum. Fotoğrafları inceledim; aracın çamurluğunun kordonuna iyi bakın. Kordonu aldığımda ve bıraktığımda düzgün duruyordu, ama göçüğün olduğu yere bakın, kordon içeride duruyor. Göçük gibi görünen fotoğraf aslında alırken ve bırakırken bir yansıma; kordonun üst kısmında ama kordon düzgün.

Yağmur
Yağmur

07/09/24 tarihinde araç 1 günlük kiralaması yaptık 08/09/24 tarihte 18:10 Arabayı sağlam şekilde bırakıp fotoğrafladık fakat 2 hafta sonra kaza on tampon vurduğumuz iddia ediyor araç için faturalandırma yapılıyor ve resimler kanıtlanmış yüklemiş olmamıza rağmen fatura sisteme yansıtmış bunu için bana yardımcı olamasın rica ediyoruz

Getir Araç Haksız Yere Kazanç

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 08:02
Getir Araç. Pişmanlıktır. Haksız Para Alma Politikası Suçlama Suç Atma
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 12:12

22 Nisan 2024 15:02