İptal Seçeneği Olmayan Siteyle Yaşanan Sorun

Hatice'nin Teşekkür Mesajı
Tarafıma dönüş sağlayıp problemimi çözdüler çok teşekkür ederim

Getcho online olarak sipariş verdim. 1 saat sonra iptal etmek istedim ama iptal et seçeneği yoktu müşteri hizmetlerini aradım talebiniz isleme alindi dendi kargoya verilirse de iade edin dendi. Nasıl bir site anlamadım. Param güvende değil.
168266 numaralı siparişimin kargoya verilmeden iptalini istiyorum. Para iademin bankama iadesini istiyorum

24 Aralık 2024 11:42 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz "31082466" numaralı konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Getcho Müşteri İlişkileri

Hatice
25 Aralık 2024 09:50

Kargo bilgisi hala verilmedi pazartesi kargoya verildi dendi hala kargo bilgisi yok ürün durumu hakkında bilgim yok para iademi istiyorum. İptal istiyorum

Hatice
25 Aralık 2024 23:08

Tarafıma dönüş sağlayıp problemimi çözdüler çok teşekkür ederim

İptal Edilemeyen Sipariş Ve Geciken İade Süreci

"Hızlıca ilgilenildi teşekkür ederim web uygulaması daha işlevli hale gelirse bu tur şikayetler ve zaman kaybı yasanmaz"

İptal Edilemeyen Sipariş Ve Geciken İade Süreci

İade Onaylandığı Halde Ücret İadem Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Getcho’dan 191518 sipariş numarası ile aldığım ürünü iade ettim ancak yakla...

Sipariş Bilgileri Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorun

Getcho'dan 6 Mart tarihinde alışveriş yaptım. Bugün ürün elime ulaştı fakat...

Sipariş Bilgileri Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorun

Getcho Ayakkabının Tabanı Kalitesiz!

GetchoAyakkabının Tabanı Kalitesiz!

Zeynep
Getcho Ve Trendyol Sattığı Ürünün Arkasında Değil!

Getcho VeTrendyol Sattığı Ürünün Arkasında Değil!

Arzum