GM 22 Pro İle Sürekli Yeniden Başlatma Sorunu

16 Aralık 2024 20:48

General Mobile GM 22 Pro cihazımı bazı uygulamalara girebilmek için günde 3-4 defa yeniden başlatmam gerekiyor. WhatsApp Hotmail Instagram uygulamalarını çoğu zaman açmıyor yeniden başlatmam gerekiyor. WhatsApp'tan ve Hotmailden önemli bir bildirim geldi mi gelmedi mi anlamıyorum. O kadar kötü bir durum ki belki düzelir diye haftada bir format atıyorum. GM'e mail attım aradım ama çözüm bulmadılar. Yazılım Yüklemesi için bile ücret talep ediyorlar fakat düzelme garantisi vermiyorlar. 12 yıldır ailecek GM kullanıyoruz ama bu sorunumu çözmezlerse bu son Telefonum olacak. Son çare buraya yazmak kaldı.

profile profile
Muhammed
Muhammed
11 Mart 2025 18:47

Sorun A*** Bey'in dediği gibi. Outlook uygulamasını kaldırınca sorun düzeldi. Tabi bu sorunu bulmak çok uzun zaman aldı. Bende servise götürdüm. Yeniden işletim sistemi kuruldu. Sorunum devam etti. Taa ki outlook uygulamasını silene kadar.

Ahmet
Ahmet

Merhabalar, aynı sorunu uzun süre bende yaşadım. Özellikle birkaç program da (WhatsApp dahil) sık sık bağlantı kopması oluyor du. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor du. Serviste yazılımını yeniden yüklediler ama çözüm olmadı. Taki bir gün mail atmaya çalışırken sık sık kopma olunca sorunun kaynağının bir uygulamadan kaynaklanıyor olabileceğini düşünceye kadar. Mail işlemleri için kullandığım, Telefonda kurulu Microsoft Outlook programını kaldırılmalı bir daha sorun yaşamadım. Neredeyse bir yıldır yaşadığım bağlantı sorununu bir aydır hiç yaşamadım. Sizde de bu veya benzeri bir uygulamadan kaynaklanıyor olabilir. Not bağlantı sorunu yaşadığım üç uygulama dan bir tanesi de Microsoft Outlook tu.

gm-22-pro-ile-surekli-yeniden-baslatma-sorunu-1.jpg
Yunus
Yunus

Nasıl oldu dezeldimi

Fatih
Fatih

Aynı sorunu yaşıyorum. Günde en az 10-15 kere yeniden başlatıyorum. Bende de WhatsApp Instagram mail bankacılık kafasına göre en az 10 uygulamaya girmiyor. İşin en kötü yanı Borsa tarzı uygulamalarda alım satım yaparken gereken parmak izi veya pinkodu gibi işlemleri de yapmıyor ve ani kayıplar yaşıyorum. Gerçekten bir daha En ucuza en yüksek özellikleri içinde barındıran telefonda çıkarsalar almam. Yerli diye alıyoruz para dışarı gitmesin diyoruz onlar bize affedersiniz... Muamelesi yapıyorlar. Bu kadar insan bir anda aynı problemi yaşıyorsa demek ki yazılımsal bir sorun var. Çözüm yok. Bekle ki çözsünler. Yazık gerçekten. Bir de utanmadan her şeyden ücret istiyorlar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 23:27

General Mobile GM 22 Pro Uygulamalara Girmemesi