Gsb Biz Bilgisayar Desteği Başvurum Silinmiş!

28 Kasım 2023 21:48

Vergisiz bilgisayar tablet desteği kapsamında 1 adet bilgisayar aldım, başvuru yaptım fakat sorgula kısmına geldiğimde başvurunuz bulunmamaktadır diyor. Yeni başvuru yapmak istediğimdeyse son adıma kadar gelip ibanımı yapıştırıyorum ama tamamla tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Aynısını yaşayan var mı? Bence hiçbir zaman geri ödeme alamayacağız öyle hissediyorum. Geri ödemesini alabilen var mı?

Yiğit

Bende de aynı hatayı vermişti ilk adımda isim soy isim kısmı boş idi çık gir yapıp baştan e devlete girdiğimde isim soy isim kısmı düzeldi ve tekrardan bilgileri girdiğimde başvurumu onayladı sen de bunu deneyebilirsin

Yiğit

Barış ben perşembe günü girdim bilgileri cuma günü bir inceleme oldu (hafta sonu kontrol etmiyorlar hiç ilerleme olmadı bende) bugün faturanız kontrol edilmiştir IBAN bilgileri kontrol ediliyor yazıyor büyük ihtimalle yarın da onu hallederler yani hafta sonu girmezse araya 3 4 gün diyebilirim

Barış
Barış

Başvuru onaylama süresi ne kadar acaba ben telefonu aldıktan kaç gün sonra para gelir hesaba

10 Nisan 2024 08:43

11 Eylül 2024 13:00