Gelir İdaresi Başkanlığı Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödediğim Halde Ödenmedi Gözükmesi

28 Temmuz 2023 00:03

Gelir İdaresi Başkanlığı MTV borcumu 27.07.2023 tarihinde 44ph141 plakalı aracımın Ödediğim Halde Ödenmemiş Gözüküyor
GİB üzerinden motorlu taşıtlar vergisi ödemesi yaptığım halde ve kredi kartımdan tahsil edildiği halde vergi borcun ödenmedi diye gözüküyor. Tarafınızca durumun düzeltilmesini arz ederim. Bankayla iletişime geçtiğimde ödemenin alındığını başarılı gözüktüğünü söylediler.

Gökhan
Gökhan
Şikayeti Çözüldü

Aynı durum bende de oldu bugün (31.07.2023). İnteraktif vergi dairesinden 2023-MTV 2. Taksitini kredi kartıyla ödedim fakat karşıma "Ödeme gerçekleşmedi." mesajı çıktı ama bankayı arayıp sordum ve banka internet şubesinden kontrol ettiğimde kredi kartından WWW. Gıb.gov.tr tarafından MTV tutarının çekildiği gözüküyor. Yıl 2023 ve Türkiye'de devlet banka iletişimi hala bozuk, bu ne biçim iş? Bankayı arayıp "ödemeyi iptal edelim, ben tekrar vergiyi öderim" dedim, banka "vergiyi iptal seçeneği çıkmadığı için iptal edemiyoruz" diyor?! Şimdi ben MTV 2. Taksitini ödediğim halde neden interaktif vergi dairesinde ödenmemiş gözüküyor? Nasıl bir ülkedeyiz Allah'ım sen bize sabır ver!

31 Ocak 2024 15:58

29 Haziran 2023 23:05