Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası Geforce Now Erişim Sorunu

22 Mart 2024 02:36

Geforce now ile oyuna giremiyorum. Güncellemeden sonra oyun yükleme ekranında hata veriyor 2 gündür sorun bu şekilde hala çözülmedi. Bir mail ya da dönüş yapılmadı. Bu sorun var diye üyelik aldık ama giriş yapamıyoruz oyunlara en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz

03 Nisan 2024 19:01

Yine geçen güncellemede olduğu gibi aynı şekilde oyuna giriş yapamıyorum geforce now üzerinden her güncellemede aynı sorunu yaşıyoruz hâlâ bir çözüm bulamadınız. Geçen güncellemede birkaç gün sürmüştü bu sorun yine aynı şekilde mi bekleyeceğiz? İlgilenin!

Ek
03 Nisan 2024 18:13

Yine geçen güncellemede olduğu gibi aynı şekilde oyuna giriş yapamıyorum geforce now üzerinden her güncellemede aynı sorunu yaşıyoruz hâlâ bir çözüm bulamadınız. Geçen güncellemede birkaç gün sonra açmıştınız yine aynı şekilde mi bekleyeceğiz her güncellemede? İlgilenin!

Ek
22 Mart 2024 02:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

22 Mart 2024 03:07

En kısa sürede bekliyorum 2gün oldu geforce kullanamıyorum

03 Nisan 2024 17:42
Güncelleme Sonrası Geforce Now Erişim Sorunu

13 Haziran 2024 01:14
Onur sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 13:29
Arda sonuçtan çok memnun