Mehmet sonuçtan memnun

Geforce Now Üzerinden Dying Light 2 Oynayamıyorum

05 Temmuz 2024 14:02
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Belli ki iletmişsiniz problemi ama sorun %100 çözülmüş değil artık oyuna girmeme işi çok nadir oluyor”

Geforce Now ile Epic Games'ten aldığım Dying Light 2'yi oynayamıyorum. Başlat dediğimde dört ihtimal var: 1.'si siyah ekran girince oyun direkt logosu çıkarak açılıyor ve ara sahneyi geçebiliyorum, herhangi bir problem yaşamadan oyunu oynayabiliyorum. 2.'sinde oyun açılmıyor ve ben de sol alttaki Epic Games kutucuğuna tıklıyorum ve Epic Games'e tekrar giriş yapıyorum. Yaklaşık tüm bu süreç 10 dakika sürdükten sonra nihayet oyun açılıyor ama ara sahneyi geçemiyorum. Ara sahne bitiyor ve oyun uyarıları çıktıktan sonra yükleme ekranına giriyor ama yükleme ekranında donuyor ve oyun açılmıyor. 3.'sü oyunu başlatıyorum ve 'program yanıt vermiyor' uyarısı alıyorum. Sonuncusu ise başlattıktan sonra 0X27A00005 uyarısı alıyorum ve kapanıyor. Oyunu eskiden oynayabiliyordum çünkü ilk olasılık daha yüksekti, birkaç deneme sonrası girebiliyordum ancak şimdi mümkün değil. Report kısmına her hata aldığımda yazıyorum ama daha yeni güncelleme almasına rağmen bir şey değişmedi, hatta son olasılık ortaya çıktı. Kısacası oyunu oynayamıyorum.

05 Temmuz 2024 14:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

05 Temmuz 2024 14:04
05 Temmuz 2024 15:46

Oyun oynanabilir statüde

06 Temmuz 2024 12:03
Geforce Now Üzerinden Dying Light 2 Oynayamıyorum

Anladığım kadarıyla güncellemeyi beklemem gerekiyor bekleyeceğim de ama problemin devam ettiğini belirtmek isterim

13 Temmuz 2024 17:15

13 Haziran 2024 01:14
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 14:08
Geforce Now Oyun Açılmıyor, Açılınca Kendini Kapatıyor
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 23:39

14 Mart 2024 12:53