Geforce Now Oyun Açılma Süresi

07 Haziran 2024 00:14

Geforce NOW'da Dying light 2 stay human oynamak istiyorum fakat açılma süresi dahi 10 dakikayı bulabiliyor. RTX 2080 ekran kartı bu oyun için yetersiz kalmasına rağmen her seferinde bu ekran kartı ile bu oyun açmaya çalışılıyor. Bu ekran kartı seçimi tabii ki de kullanıcıya bırakılamaz fakat bunun hakkında iyileştirmeler yapılabilir.

24 Ağustos 2024 00:01

Geforce Now Game Plus'ta 2 gün öncesine kadar Dying Light 2 oynayabilirken bir anda oynayamaz oldum. Sadece Steam ile oturum açmak zorunda kalıyorum. Oysa önceden Epic games ile oturum açarak oynayabiliyordum. Epic games desteği kapanmadığı halde neden böyle bir sorun var anlamış değilim. Üstelik "düzeltme eki uygulanıyor birkaç saat içinde erişime açılacak yazmasına rağmen" 1.5 gündür oyun erişime kapalı.

10 Haziran 2024 23:47

Geforce NOW'da Dying light 2 stay human oynamak istiyorum, açılma süresi oldukça uzun olabiliyor fakat bu sorun az çok düzeltilmiş duruyor, şimdi de oyundaki ses sorunu ortaya çıktı. Oyundaki tüm sesler çok geç geliyor devamlı olarak girip çıkmak zorunda kalıyorum. Sanırım render işleminde bir sorun var grafiklerde çok geç yükleniyor

07 Haziran 2024 07:52 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

07 Haziran 2024 09:18
Ersin
Ersin
08 Haziran 2024 00:57

Oyun açılma süresi düzeltilmiş görünüyor fakat bu seferde oyundaki diyaloglarda ses gelmiyor birkaç sefer kapatıp yeniden açtım ama sorun değişmedi. Bununla ilgili bir şey yapabilir misiniz

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 20:18
Geforce Now: Oyun Deneyiminde Hayal Kırıklığı
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Game+ Geforce Now Kötü Ekran Kartları İle Oynatıyor

02 Nisan 2024 15:26
Game+ Geforce Now Kötü Ekran Kartları İle Oynatıyor

Geforce Now Oyun Açılırken Hata Verip Kapanıyor

08 Temmuz 2024 22:54
Burkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 17:31