Geforce Now Ark Survival Evolved - Ark Ascended Ve Dahası

19 Temmuz 2024 05:38

GTX 1080'li sistemim vardı, bana 2080 olduğunu söylediler. Hava çok sıcak olduğu için bilgisayar da çok ısındığından GeForce Now aldım oyunlarımı. Isınmadan oynarım diye Ark ve Ark Ascended oyunu oynayacaktım fakat Ark hiç açılmıyor. Direkt hata veriyor. Ark Ascended ise Xbox versiyonuymuş, oyuna girer girmez 10 FPS alıyorum, DLSS kapalı oynanmıyor. Sadece oyun kütüphanesinde gözüksün diye konulmuş. Neyse, Cyberpunk gireyim dedim, o da açılmadı, hata verip kapandı. Paramla rezil oldum, 1 dakika adam akıllı oyun oynayamadım. No Man's Sky gireyim dedim, bir baktım o oyun için GTX 1060'lı sistem çalışmış, 20 FPS ve kasıp duruyor. Hangi yıldayız, 1060 ne alaka? Hurda kartları Türkiye için mi ayırdınız yoksa globalde mi böyle? Kimseye öneremem, gidin hurda RX 570 alın 2-3 bin TL'ye, onunla daha rahat oynarsınız. YouTube'da videolarında öyle bir övüyorlardı ki herkes 4K 300 FPS Ark oynuyor ama biz girince iş farklı.

19 Temmuz 2024 08:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

19 Temmuz 2024 08:11

Geforce Now Türkiye'de Beklentileri Karşılamıyor

16 Haziran 19:29

19 Haziran 2024 19:03
Burkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 17:31
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 03:01
Geforce Now Hizmetinin Yıllar Geçtikçe Kötüleşmesi