Çağkan sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now 12 Aylık Üyelik Alanlara Yapılan Ayıp

22 Aralık 2023 22:49

Geforce Now'a ilk üye olduğumda deneme amaçlı bir aylık üyelik almıştım. Bu bir ay süresince oynamak istediğim oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Aldığım hizmetten memnun olduğum için 12 aylık üyelik aldım. Sorunlar da 12 aylık üyelik aldıktan sonra başladı. Şu an "önceki oturumunuz sonlandırıyor" hatası, "yükleniyor" ekranında takılma, 1 aylık üyeliğim süresince hiç karşılaşmadığım çeşit çeşit bugla uğraşmak durumunda kalıyorum. Ve bu yaşadığım sorunlar ne kadar ilginçtir ki insanların en çok oyun oynadığı zamanlar olan cuma, cumartesi ve pazar günlerinde çok daha sık oluyor. Ben burada kötü niyet görüyorum. Maddi durumu yetemediği için sizin sisteminizi kiralamak zorunda kalan insanları bu kadar yavan bir şekilde bu muameleye maruz bırakmanızın açıklamasını bekliyorum.

22 Aralık 2023 22:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

23 Aralık 2023 11:53

Nazım
Nazım

Genel bir sorun var sanırım. Abonelik paketiyle alakalı değil, 2 gündür ben de oyunları açamıyorum. Geri bildirimlere cevap da gelmiyor, Türkiye aracısı maalesef hiç etkin bir rolde değil. Standart cevaplar ve önceden hazırlanmış destek başlıklarının ötesine geçemiyorlar.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 00:09
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 01:11
GeForce Now Aylık 2 Kere Abonelik Ücreti Alması