Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Gediz Devlet Hastanesi Ve 184 Çağrı Birimi Mağdur Etti

29 Mayıs 2024 11:50

13.05.2024 tarihinde eşim, Kütahya Gediz devlet Hastanesi'ne karın ağrısı şikayeti ile acile başvuruyor. Tahliller ve röntgenler yapılıyor, apandisit teşhisi koyuyorlar ve acilen Kütahya devlet Hastanesi'ne sevkine karar veriyorlar. Gereksinim gören engelli bir çocuğumuz özel eğitim görüyor, okuldan almam gerek diyor ve hastane ile okul arası ortalama 3 km civarında bir mesafe vardır.

Eşim okula kadar gidiyor, apandisit olan biri o kadar mesafe yürüyemez ve bana haber verdi. Beraberce acile tekrar gittik, otobüs ile gidebilir misiniz dediler. Ben de apandisit olan bir kişi gidebilir mi diye sordum, sakıncası yok dediler ve ben de u*** devlet Hastanesi'ne götüreyim, orası daha yakın dedim. Kendilerini güvence alma açısından evrak imzalattılar.

Epikriz raporu bile vermediler. U** devlet Hastanesi'ne götürdüm, 24 saat yatış yapıldı. Tüm tahliller yapıldı, apandisit çıkmadı ve de ameliyat olmadı. Durumu 184'e bildirdim ve Gediz devlet Hastanesi başhekimi ile görüşmek istedim. Görüştürülmedim. Benim iletişim numaram 542572**.

Kepez Devlet Hastanesi Acil Serviste İlgisizlik Ve İhmalkarlık

Ömer
10 Aralık 2024 09:11

Çorlu Devlet Hastanesi Acil Doktorunun Sorumsuzluğu Ve Hastaya Yaptık Saygısızlığı!

Rinat
11 Eylül 2024 23:49
Ali sonuçtan hiç memnun değil

İznik Devlet Hastanesi Randevu Ve Muayene Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

Ali
21 Ağustos 2024 17:33

Osman
31 Mayıs 2024 17:29
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Giresun Kadın Doğum Hastanesi Basit Bir İshalde Hayati Tehlike

Nilüfer