Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Doktor İlgisizliği

07 Eylül 2024 09:15

06.09.2024 tarihi akşamı şiddetli baş ağrısı sebebiyle hastanenin acil kısmına başvurdum. 2 numaradaki doktora başımın çok şiddetli ağrıdığını, bu durumun kan değerlerimin düştüğünde olduğunu belirttim. Ağzının içinden konuşarak 'Onunla ilgili değildir.' gibi sözler sarf etti. Beni kan vermeye yönlendireceğini düşündüm, yine de meğer bana ağrı kesici iğne yazmış. Yan taraftaki odaya geçtim, oradaki kadın 'İçerideki hasta çıksın, iğne yapacağız.' dedi. Anlamadım, 'Ne iğnesi, ne yazmış ki?' dedim. O da somurtkan bir ifadeyle 'Şikayetiniz neyse onu yazmıştır.' deyip kağıdı açıp 'He, baş ağrısı.' dedi. Aldım kağıdı, tekrar doktorun yanına gidip ben zaten evde şiddetli baş ağrısı için olan Relpax ilacı aldığımı, hiç sormadan bana tekrar nasıl iğne verebildiğini, kan tahlili yaptırmaya yönlendirmesini rica ettim. Eğer ben orada iğneyi yaptırsaydım ölebilirdim. İşte böyle ihmalsizlikler yüzünden o kadar insan ölüyor. Sonrasında doktor böyle bir durumun mümkün olmadığını, dahiliye bölümüne randevu almam gerektiğini söyledi. Ben de randevu alınamadığını, boşluk olmadığını belirttim. Bu durumu Sağlık Bakanlığına belirtmemi istedi. Yani ağrıyan başımı daha da ağrıtarak gecemi iyice zehir ettiği için kendisini tebrik ediyorum. Ama artık lütfen şu devlet adı altındaki alanlarda lütfen ve lütfen gerçekten işini severek yapacak vatandaşlar olsun. O kadar atanmayı bekleyen insan varken, bunların hem memur maaşı alıp hem somurtkan ve azarlayıcı olması çok üzücü.

09 Eylül 2024 10:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Safranbolu Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Doktorlarının Rahata Düşkünlüğü Ve Sevimsizliği

06 Ekim 2023 15:45
Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

Bor Devlet Hastanesi'nin Rapor Yasak Deyip Yollaması Şaka Gibi

28 Eylül 2024 17:43