Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

Bor Devlet Hastanesi'nin Rapor Yasak Deyip Yollaması Şaka Gibi

28 Eylül 2024 17:43

27.09.2024 saat 13:30 civarı hastanenin acil kısmına kaydımı yaptırdım. Şikayetimi sordular: bitkinlik, eklem ağrısı, boğaz ağrısı, baş ağrısı. Her sene mevsim geçişlerinde mutlaka olur. Bana tansiyona baktılar, kayıt yapıldı. Yeşil alana yönlendirdiler.

Sarışın bir bayan, yanında da gözlüklü bir arkadaş vardı. Canımın derdine düşmüşüm, isimlerini hatırlayamıyorum. Şikayetiniz nedir? Onlara da aynısını söyledim: bitkinlik, eklem ağrısı, boğaz ağrısı, baş ağrısı. Her sene mevsim geçişlerinde mutlaka olur. Oluyor dedim. İlgilenen bayan yanındakine soruyor: 'ne yapalım hocam? ' diye. 'iğne yapalım, ' dedi. Sonra dedim ki, 'hocam, ben güvenlik görevlisiyim, akşam nöbetim var. Sadece bugünlük rapor verin. Evimde dinleneyim, ' diye ricada bulundum. Bana, 'rapor vermek yasak, ' dedi. Dedim ki, 'akşam nöbette yığılır kalırım, sen tutarsın, ' gibi alaycı bir şekilde cevap verdi.

İğneyi yaptırdım, 5 saat sonra kendime geldim. İş yerindeki şefimi aradım, durumu izah ettim: 'böyle böyle, hiç halim yok, rapor da vermedi, ' diye. Sağ olsun, 'kendini kötü hissedersin, diğer arkadaşların seni idare etsin, ' diye geceyi ağrılı, sızılı, yarı baygın şekilde atlattık. Bu arada, kayıtlarım incelensin.

Hayatımda kaç kez rapor almışım ve raporu doktorlar neden vermiş, bakılsın. Oranın başhekimine ricada bulunuyorum: işi bilmeyen insanları oraya koymayın. Millet canının derdi için oraya geliyor. Bu tür insanların yüzüne hasret değiliz. Vergi ödüyoruz biz. Hakkımı helal etmiyorum. Allah'a havale ettim.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Doktor İlgisizliği

07 Eylül 2024 09:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık Devlet Hastanesi'nde Yanlış Anlaşılma Ve Güvenlik Sorunu!

03 Şubat 2025 01:25
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Safranbolu Devlet Hastanesi Devlet Hastanesi Doktorlarının Rahata Düşkünlüğü Ve Sevimsizliği

06 Ekim 2023 15:45

19 Ağustos 2024 08:12