Gebze Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğünün Kestiği Ceza

03 Kasım 2023 12:37

Yaklaşık 1.5 ay önce binamızda bir dairenin terası daki küçük çatıyı kaldırmasından dolayı 19 numaralı daireye başka bir komşu tarafından şikayet edilmiş. Gebze Belediyesi imar ve şehircilik müdürlüğünden gelen görevliler 19 numaralı daire dışında terasında verandası olan dairelere de ceza kesmişler. Ben terasımın küçük bir kısmına oturabilmek için küçük bir veranda yaptırmıştım. Gelen görevlilere şu an Gebze'de bütün teraslar kapalı, bunun cezası varsa bütün Gebze'deki terasları kapalı olanlara da ceza kesilmesi gerekir dediğimde, biz sadece şikayet olduğunda ceza yazıyoruz dendi. Ben de bizim dairemizle ilgili bir şikayet olmadığını söylediğimde, binaya gelince hepsine ceza kestik denildi. Şimdi ben saygıdeğer Gebze Belediyesi yetkililerinden yardım istiyorum. Bu 32.635.91 TL cezayı nasıl ödeyelim? Bu hem büyük bir haksızlık hem de bu zamanda çok yüksek bir ceza.

14 Ağustos 2024 02:21

Bahçelievler Belediyesi Usulsüz Ceza Kesiyor

10 Aralık 2023 17:45

04 Eylül 2024 13:43
Malatya Büyükşehir Belediyesi Maraş Merkezli Depremde Mağduriyet Üzerine Mağduriyet
Gökyüzü sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 20:17
Belediye Mahkeme Kararına Rağmen Kaçak Yapıyı Yıkmıyor
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 00:18