Gediz Elektrik Perakende Gediz Voltaj Düşüklüğü

21 Ocak 2024 22:02588

Evimde aşırı derecede voltaj düşüklüğü yaşıyorum. Akşam saatleri olduğunda herkes klimasını açtığında ısınmak için mahalledeki voltaj düşüyor bu gözlemlediğim kadarıyla sadece benim dairemde olan bir sorun değil. Yaklaşık bir haftadır gedizi arayıp şikayette bulunuyorum ama acil olarak ekiplere iletmekten başka bir gelişme yok. Evde voltaj düşüklüğünden ışıklar titriyor klima düzgün ısıtmıyor soğuk üflüyor kimi zaman. Isınamıyorum kış günü ve Gediz sadece başından savıyor.

Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İlgisizliği

15 Temmuz 2023 14:482.262

Seferihisar camikebir mahallesinde oturuyorum evimizde sürekli voltaj düşüklüğü yaşıyoruz ne elektrikli Ocak çalışıyor n...

1 Destek1 Yorum

Foça'da Elektrik Kesintileri: Kışın Soğukta Mağduriyet

26 Şubat 2025 11:0810.535

İzmir'in Foça ilçesinde yaşıyorum ve İzmir'in diğer yerlerinde olduğu gibi buraya da Gediz elektrik şirketi elektrik dağ...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel