GDK Pro Trade Forex Yatırım Aldatmacası

15 Ocak 2024 11:384.681

Gedik Pro Yatırım (GDK Pro Trade) firması tarafından mağdur edildim. Piyasadaki bilgisizliğim nedeniyle, SPK lisansına sahip Gedik Yatırım'a benzer isim kullanan bu firmaya yatırım yaptım. İsim benzerliği nedeniyle Gedik Yatırım'ın lisanslı olduğunu düşündüm. Firma, başlangıçta benden en az 2000 USD yatırım yapmamı istedi ve Telegram'daki vip grubuna katılmamı sağladı. İlk başlarda güven veren ve kazanç sağlayan firma, sonradan zarara neden olan ters işlemler vermeye başladı. Zararlarımı telafi etmek için daha fazla yatırım yapmam gerektiği söylendi. Fakat, işlemler sırasında, kar elde ettiğimde işlemlerin kendi kendine kapanması ve komisyon oranlarının değiştirilmesi gibi şüpheli durumlarla karşılaştım. Daha sonra yaptığım araştırmada, firmanın SPK lisansı olmadığını ve Batman'da yeni kurulmuş bir firma olduğunu öğrendim. Mağdur edilen birçok insanın varlığını ve firmanın daha önce farklı isimler altında benzer mağduriyetler yarattığını keşfettim. Durumu dile getirdiğimde, ilgili görünen yatırım danışmanlarından biri beni engelledi ve diğeri kabaca suçlamaya başladı. Hukuki işlemleri başlatmayı planlıyorum. Aksi takdirde, mağdur olduğunuzda karşınızda muhatap bulamıyorsunuz.

Yorumlar(35)

24 Şubat 2024 15:24

Bir şeyler yapabildiniz mi?

23 Şubat 2024 22:26

PDF i bana da attılar sigorta ücreti istiyorlar. Resmen doymadılar. Hala para istiyorlar.

23 Şubat 2024 16:57

PDF hazırlayıp, sigorta ücreti yatırmamız gerektiği söyleniyor. Böyle mesaj gelen var mı?

Fulya
22 Şubat 2024 21:50

Hesabımda para duruyor nasıl çekebilirim çeken varsa yardımcı olabilir mi

Fulya
22 Şubat 2024 21:17

Bende hesabımdaki kalan parayı çekemiyorum ne yapmam gerekiyor çeken var mı

9 Şubat 2024 11:22

Merhaba benimde başıma geldi. Ne yapmamıza bakmalıyız. Banada para yatırın diyorlar paranızı kurtarısınız. Parayı kurtaracakmıyız oda belli değil

8 Şubat 2024 22:36

Bonus aldınız mı?

8 Şubat 2024 22:35

Hesabınız sıfırlandı mı?

7 Şubat 2024 16:50

Aynı isimde yazdılar. Bir sonuç alabileceğimizi düşünmemekle birlikte haber alırsanız bekliyorum

7 Şubat 2024 12:58

Güya "temsilci" dönüş yaptı. Kaybınız olmuş telefonla görüşelim mi yazmışlar? Asla inanmıyorum bunlara. Sizde de oldu mu böyle?

Hilmi
30 Ocak 2024 22:34

Bir sonuç alabildiniz mi var mı bir gelişme bende para çekme konusunda sıkıntı yaşıyorum

30 Ocak 2024 00:18

Bende seninle aynı durumu yaşamaktayım hesap şu an ekside sende var mı bir gelişme

Gdk Pro Trade Global Borsa Yoluyla İşlem Paramı Ödemiyor!

3 Mayıs 2024 17:142.719

Gdk Bilgisayar Yazılım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adında bir Telegram kanalından sürekli olarak aranıp borsa da...

28 Mart 2024 16:566.216

Aralık ayında Telegram'dan aylarca takip ettiğim bir finansal broker p**** E**** in aracılığıyla info Pro trade firmasın...

3 Destek1 Yorum

27 Mart 2024 14:042.791

GDKProtrade tarafından GDK Protrade Yatırım adı altında işlem yaptırılarak 'çok iyi kazanç sağlayacağız' diyerek ve P***...

2 Destek4 Yorum