Serap sonuçtan hiç memnun değil

GCM Yatırım Sorun Yaşama

03 Ağustos 2023 08:37

GCM'de viop hesabı açmıştım, 2 ay kadar burada işlem yaptım. Fakat yatırım danışmanım bu işlerde iyi takip edemediğimi söylediğim halde beni apar topar forex hesabı açtırdı. Ben de ne olduğunu anlamadan Forex'e dahil olmuş oldum. Hiç bilmediğim bir platform, ilgilenen kimse yok. Şu an eksideyim ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Yoğunluktan zaten araştıramıyorum. En yakın zamanda hesabımı kapatıp bu GCM Yatırım'dan kurtulmak istiyorum. Tek bildiğim bu. Artık yatırım danışmanı arasa da açmayacağım. Oradan ne a*** Hanım'la ne de E**Bey'le iletişim kurmak istemiyorum.

profile profile profile

Sansa
Sansa

Yoğun olduğumu söylememe ve çalışıyor olmamam rağmen tam 2 saat telefonda konuşan müşteri temsilcileri nedeniyle asla isimin olmayacağı şirket.

Yüksel
Yüksel

Para yatırana kadar sabah akşam arıyorlar. Para yatır telefona bile cıkmiyorlar. Hiç güven vermedi bana veri akışları oranları bile düzgün değil.

Emre
Emre

Banada opsiyon hesap açalım diye aradılar sürekli açtık şimdi ne arayan var ne soran yatırım temsilcisine ulaşamıyorum meşgul dönüşte yapmadı bakalım ne olacak iki pozisyon açık şu anda zararda ya da karda kapatıp çıkarım bankadan borsa işlemi şirket hisseleri al sat yap ondan daha iyidir

Serap
Serap

Aynen öyle. Sonrada şikayetini kaldirirmisin diye arıyorlar.

GCM Yatırım Çalışanı Hesap Açtırma Konusunda Beni Yanılttı

19 Temmuz 2023 15:42
Metin sonuçtan hiç memnun değil

GCM Yatırım'da Büyük Kayıp Ve Mağduriyet

29 Kasım 2024 09:22
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yönlendirmelerle Maddi Kayıp Yaşadım

13 Temmuz 2025 03:16