Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Ortopedi Şikayet

15 Şubat 2024 18:37

İzmir Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'nde Ortopedi Uzmanı Y**** Y**** Y*******'a bel ağrısı şikayetiyle başvurduk. Ancak doktorun tutumunu ciddiyetten uzak bulduk. Sorularımıza çoğunlukla şaka yollu cevaplar aldık ve beklediğimiz profesyonel doktor tavrını maalesef göremedik. Bir öneri üzerine tercih ettiğimiz bu ziyaretten hayal kırıklığıyla ayrıldık. Doktorun yanında bulunan yardımcı personel de rahatsız edici derecede gayri ciddi konuşmalar yapıyordu ve muayene sonrası, bu kişinin bizi belirli eczanelere yönlendirmesi kuşku uyandırdı. Bize ciddi bir sağlık sorunumuz olmadığını söylemelerine rağmen çok sayıda ağrı kesici ve jel reçete etmeleri güven duygumuzu sarsmıştır.

Mesut
Mesut

Merhaba doktora tedavi oldunuz mu? Benimde sinire baskı yapan fıtığım var? Gittiyseniz doktoru tavsiye eder misiniz?

Sevil

Herhangi bir Elle veya fiziki muayene ve dikkat edilmesi gerekenler yapılmadı mı size? İyileşme ve iyileştirme adına sadece ilaç mı yazıldı? Benim de sinire baskı yapan bir fıtığım var ve gitmeyi düşünüyordum.

Sevil

Başka bir hastane ve doktor araştırın bence

Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi

13 Nisan 2024 23:41
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Psikiyatri İlaçları Gerçek Yüzü

28 Mayıs 2024 12:10