04 Aralık 2023 09:30

Gazi Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yaklaşık babam 4 aydır çeşitli diz ameliyatları geçirdi. CRP değeri 158 olan babam, takipli hasta olarak enfeksiyon polikliniğinde tedavi görüyordu. Ancak geçen hafta geldiğimizde, U*** Bey adında çok iyi bir doktorun branşında 04.12.2023 tarihinde sabah 8:30'da hastanedeydik. Babamın köyden geldiğini, ameliyatlı olduğunu ve hastanenizin hastası olduğunu, hatta enfeksiyon bitmeden hastayı taburcu ettiklerini, köyden gelmesinin zor olduğunu, yaşlı olduğunu ve randevu alamadıklarını ilettim. Dolmuşla geldiğini ve sadece haftada pazartesi günleri gelebildiğini beyan ettiğim halde, bayan doktorunuz tarafından odadan kovulduk. Hastanenizde bu tarz doktorların olması ve insan sağlığının bu kadar ucuza ve hafife alınması beni çok üzdü. Babam hastanenizde düştü, ameliyatlı ve kırılan bacağına dizlik verilip eve gönderildi. Hastaneye geldiğimizde bacağı neredeyse kangren olacaktı. Bacağı acil ameliyata alındı. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Hastanede Öncelik Sırası Ve İlgisizlik Sorunu

20 Mart 2025 18:48
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Saatlerce Bekletilen Hasta

22 Ekim 2024 23:57