Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Dikkatsizlik Acil Kortizon Alerjik Şok!

05 Haziran 2024 19:12

4 Haziran günü Ankara gazi tıp acile gittim. Nefes darlığı ateş ve boğaz ağrısı şikayeti ile asistan şikayetlerimi yazarken kullandığım ilaçları ve alerjimin olup olmadığını sordu kortizona alerjim olduğunu söyledim, bilgisayardan bakıp evet gördüm yazıyor burada dedi.

Sonra şikayetlerimi içeri girip doktora iletti (doktorun adı **** *******) yaklaşık bir saat sonra kan alındı ve hava verip ilaçlarımı yazıp göndereceklerdi. Alerjim olduğunu söylediğim halde asistan kimin izniyle bilmiyorum kortizonlu hava vermiş. Baş dönmesi dil şişmesi nefes darlığı çarpıntı ellerde morarma yüzde uyuşukluk ile alerjik şoka girdim acil tıbbi müdahale ettiler yan odadaki erkek doktor geldi, hastaya ne verildi dedi asistan kız kortizon verdim dedi.

Alerjim olduğunu tekrar ettim. Erkek doktor müdahale etti hemen. 2 serum takıldı tansiyonum kontrol altına alındı. 2 saat gözetim altında tuttular. Şikayetçiyim böyle bir dikkatsizlik daha kötü de sonuçlanabilirdi. Böyle bir şey başkasının başına da gelebilirdi dikkatli olunması gerekir. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Babamın Sağlığını Mahveden Hastane Deneyimi

06 Eylül 2024 10:55
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Marmara Eğitim Araştırma Acil

31 Mart 2024 12:12
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Yetersiz Müdahale Ve İlgisiz Sekreterler Nedeniyle Mağduriyet

28 Mayıs 2025 19:05