Batuhan
26 Aralık 2024 21:39

Geçen hafta bu ofise 10 günlük Renault Megane kiralamak için gittik. Kasadaki bir kadın ve bir erkek bize aracın 12 bin küsur ₺ olduğunu söylediler ve ekstradan araca ek güvence - kasko vs. Yapalım dediler.

İhtiyacımın olmadığını ve fiyatın pahalı olduğunu söyledim fakat acil araca ihtiyacım olduğu için kiralamak istedim. Bu sefer genç sürücüye takılıyorsunuz, ekstra 1800₺ istediler. Ben de tamam dedim, kartımdan 14.684₺ + 3500 kapora çektiler, aracı teslim aldım. Aradan birkaç gün sonra kiralamayı uzatmak için Garenta mobil uygulamasını indirdim.

Rezervasyon kısmında aktif kiralık aracımı gördüm. Ödeme bilgilerinde (resimde görüldüğü gibi) 10 günlük kiralama tutarının 10.494,35₺ olduğunu fark ettim. 4.190₺ kartımdan fazla çekilmiş ve genç sürücü paketi de yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda yaşımın 25 ve ehliyet sürem 2 seneden fazla olduğu için genç sürücü paketi olmadan bu aracı kiralayabiliyormuşum.

Çalışanlar bana genç sürücü paketi deyip o paraya ek güvence paketi kasko yapmışlar çünkü yaptıkları kaskodan prim alıyorlar. 3 defa şikayet oluşturdum, orada ofiste kamera ve ses kaydı var fakat göz yumuyorlar, 'sözleşmeye imza atmışsınız' deyip ilgilenmiyorlar.

30 Temmuz 2024 12:01
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
18 Ağustos 2024 14:00

Fatih
17 Şubat 2025 09:44

Garenta Araç Kiralama Deneyimimde Beklenmedik Sorunlar

Yavuz
07 Ocak 2025 13:26
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Kabusu: Güvendiğim Firma Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

Emrah