Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Şikayeti

Rabia
01 Ekim 2024 14:29

28 Eylül tarihinde Garenta araç kiralama firmasından Obilet aracılığı ile 1 günlük araç kiraladım. İlk falso o bilette ek sürücü 64 TL olmasına rağmen benden 78 TL aldılar ve bunun için o biletle görüşmem gerektiği söylendi. Küçük rakamlar olduğu için sorun etmedim. Ertesi gün aracı 10.00'da bırakmam gerekirken sabah 09.00 da arandım ve aracı farklı müşteriye sattıklarını ne zaman getirebileceğimi sordular evim a-yakın olduğu için 9.20 gibi aracı teslim ettim ve diğer müşteri orada bekliyordu benden sonra direk aracı kendisi teslim alıp gitti. Firmaya aracı teslim ettikten sonra kontrol edildiğinde herhangi bir şey var mı diye sordum ve kağıt imzaladım yok dedikleri için teşekkür edip gittim. 2 sonra benden HGS parası çektiler hem de depozito olarak çekilen tutar haricinde bir rakamdı. Sadece HGS bakiyesi değil + olarak %20 hizmet bedeli ve + KDV olarak 671.88 TL çekildi. Arayıp kendilerine KDV ve hizmet bedeli için aracı alırken bana bilgi veremediklerini ve ondan önceki haftada araç aldığımda belirtilmediğini ilettim. Hadi KDV kestiniz ama hizmet bedelini anlayamıyorum araç için hem kıra hem benzin hem HGS hem KDV hem de + sigorta alıp onu da ödediğim halde. Aldığım hizmetin ben zaten bedelini ödemişim ekstra neyin hizmet bedeli. Bana KDV için itirazda bulunacaklarını söyleyip sadece bunun için yardımcı olabileceklerini ilettiler ve ben yine Tam dedim. Ve bugün Ekim 01 aracı teslimimin üzerinden 3 gün geçmiş bana aracın benzininin full bırakılmadığını benden sonra aracı daha bugün kıraya verdiklerini söyleyip benden ek benzin ücreti talep ettiler. Tamamen falsoydu. Aracı full bıraktığımı ve sizlerin tarafından arandığımı söylediğimde sistemde bu gözükmemektedir denildi.

İsa
İsa

Fiyatları ucuz diyerek kiralanan araçları farkını kapatma şekli

Şinasi sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Sırasında HGS Ücretlerinde Haksız Kesinti Ve KDV Karmaşası

Şinasi
23 Aralık 2024 22:00

İlker
04 Eylül 2024 23:14
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
24 Temmuz 2023 22:10