Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Teslim Edilmeyen Kargo

Sümeyye
13 Şubat 2024 16:51

Gardrops üzerinden bir ürün satın aldım. 2 Şubat tarihinde ürünün teslim edildiği görünüyor. Ancak teslimat, adresime değil, fatura adresime yapılmış. Daha önce Gardrops'ta böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sorunun kargo kaynaklı olabileceğini düşünerek Sürat Kargo ile iletişime geçtim. Bugün 11. gün ve her aradığımda inceleme aşamasında olduğu söyleniyor. Ben toptancıdan malzeme almıştım ve bu süreçte hiçbir siparişimi gerçekleştiremedim. Bu durumdan oldukça mağdur oldum ve henüz bir çözüme ulaşamadım, ümidim de kalmadı. Kargonun şu an İstanbul Güzelyurt acentesinde olduğu görülüyor. Ben ise Tokat Niksar'dayım. Yani fatura adresine gönderilmesinin hiçbir mantığı yok. İnsanlar taşınmayacak ya da yer değiştirmeyecek mi? Gardrops ekibi, kargo ile görüşmemi önerdi ancak bu süreçte satıcıya ödemiş olduğum para da aktarıldı. Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum. Bir an önce bu basit sorunun çözülmesini talep ediyorum.

01 Nisan 2024 15:38 (Şikayetten 1 ay sonra)

04 Nisan 2024 22:09

15 Aralık 2023 11:29
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 14:11
Gardrops Uygulaması Paramın İade Etmedi
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Siparişim Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

05 Haziran 2025 14:54
gardrops-siparisim-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-2.jpg

29 Şubat 2024 13:17
Gardrops Kategorileri