30 Haziran 2023 12:02

Kurban bayramı için 28 giriş yaptık. Odaya 2 yerine 4 de giriş verdiler. Odalar temiz değildi. Bir önceki kişiden kala yatak çarşafı ve klozetler yetişkin kakası ile doluydu. Yemekleri kokuyor hiçbir şeyi tadı yok sanki dolaptan değil de sıcak altından masaya gelmiş gibiler ekşimiş peynirleri salatalar suyunu çekmiş etleri ile et değil karışımdı.

Karın ağrısına uyumadım. Midemi bozdu ve 2 gün oldu. Aç duruyorum sadece kola vb. Şeyler içiyorum. Havuzlarda ise devamlı kaka çıkıyor ve havuzlara ilaç atıyorlar suyu değiştirmiyorlar. Sahil ise çok dalgalı ve çok pis çocukların hasta olma ihtimali yüksek. Ben 2019' da buradaydım.

Daha önce yine aynı diye geldim el değiştirmiş bu sebeple otel mahvolmuş. Otelin adını kullanarak aynı öyleymiş gibi satış yapıyorlar. Şu an 2023 kurban bayramımız burda heba oldu.

Tuba
Tuba

Arkanıza bakmadan kaçacağınız bir otel odanın çarşafları bile kokuyor, yemekler korkunç. Gıda zehirlenmesi yaşadım 24 saat odadan çıkamadım. Oda çalışanlarının hepsi Suriyeli ağızlarında sakız ellerinde telefon şarkı söyleye söyleye oda temizliyorlar sende aşağıdaki odada saat 08.30 uyanmak zorunda kalıyorsun... 6 günlük tatilimizi salata ve meyve yiyerek geçirdik. Denizi dışında koskoca bir fiyasko otel... Bir de ETS turun önerisiyle geldik. Sağlık kontrolünden geçtiğinden bile emin değilim öyle korkunç bir otel

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Horus Paradise Luxury Resort Hotel Horus Paradise Otel Şikayet

16 Haziran 2024 14:31
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 07:21

21 Eylül 2024 17:27