Satın Aldığım Oyun Hesabı Geri Alındı, Mağdur Edildim!

Satın Aldığım Oyun Hesabı Geri Alındı, Mağdur Edildim!
30 Ekim 2024 07:24

Game satış sitesinden 3 gün önce 6000 TL'ye bir mobile legend hesabı satın aldım. Bugün gece hesabın eski sahibi hesabı geri almış. Benim mailimle ilişiği kesilmiş oyuna giriş yapamadım. Konuyla ilgili siteye destek talebi oluşturdum. Geçmiş sipariş dekontlarıyla vs hesabın eski sahibi hesabı geri alabiliyormuş böyle bir şey olduğunu arkadaşlarımdan yeni öğrendim ve durum bu şu an 6 bin tl verdim. Hesap geri alındı ve hiçbir şey yapamıyorum. Firma umarım beni mağdur etmez. Tüketici Hakları'na talepte de bulunacağım.

30 Ekim 2024 12:00 (Şikayetten 4 saat sonra)
Onur
Onur
30 Ekim 2024 18:26

Arkadaşlar size tavsiyemdir hesap falan satın almayı düşünmeyin değmez. Hele de böyle siteleri kullanmanıza gerek yok. Adamla birebir anlaşın aynı şey boşa komisyon ödemeyin site hiçbir şekilde arkanızda durmuyor satıcıya bir iki mesaj yolluyorlar o kadar. Kişinin bilgilerini bile sizinle paylaşmıyorlar. Adam paraya çöktü site komisyonu yedi olan bana oldu az buz da değil 6 bin tl. Yazık yani gerçekten. Bize bir bardak su içmek kaldı.

31 Ekim 2024 13:54

Kişisel Verilerin Korunması Kanununca (KVKK) kullanıcı bilgileri 3. taraf kişi veya taraflar ile paylaşılamaz. Kullanıcı sözleşmemizde de belirttiğimiz gibi, olası bir yasal süreç durumunda kullanıcı bilgileri tarafımızca ilgili makamlara iletilecek ve ilgili süreç adına yardımcı olunacaktır.

Berat
Berat

Ticket attım inakr ediyor aylardır cevap gelir diye beni oyalıyorlar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 23:25
GameSatış'ta Hesap Güvenliği Sorunu!
Yemliha sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 00:35
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
10 Eylül 2024 09:55
"Hesap bilgileri mail üzerinden tarafıma iletilmiştir çok teşekkür ederim emeği geçen herkese"
GamerMarkt Hesabım Geri Alındı