Hiko sonuçtan hiç memnun değil

Gama Mobilya Yatak Çökmesi!

Gama Mobilya Yatak Çökmesi!
24 Haziran 2024 22:33

Ürünü aldık 1 yıl geçmeden yatak çöktü şekli kaydı ilgili firma takozlarının kaydığını ve Tamir edilmesi gerektiğini söyledi ama yurt dışında olduğundan hiçbir şey yapamayız sadece üzgünüm yapabileceğimiz bu kadar dedi firma yetkilisi A*** bey çok kalitesiz ve ilgisiz bir firma.

26 Haziran 2024 09:01

İzmir'de üretim yapan Gama yataktan yatak aldım yurt dışında yaşıyorum Bir yıl kullanmadan yatak bozuldu çöktü şekli değişti ilgili kişilerle irtibata geçtim sorunumu anlattım resimleri attım ilgili firma yetkilisi A*** bey bana burada olsa yapabileceğini ama yurt dışında olduğunuz için herhangi bir şey yapamayacağını sadece özür dileyeceğini beyan etti bir firma yaptığı malı arkasında durmalı bu şekilde müşteriler sıkıntı çıkarmamalı

24 Haziran 2024 13:43

Yurt dışında yaşıyoruz Türkiye de İzmir'de bir firmadan gama marka yatak aldık 1 yıl olmadan yatak çöktü şekli kaydı ilgili firma ile sorunu paylaştığı mızda yetkili Ahmet Bey'in yapabileceğimiz hiçbir şey yok özür dileriz demesi ile karşılaştık bu şekilde bir hizmet ölümü yaptığı mala sahip çıkmayan bir firma

profile profile

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Voola Yatak Hemen Çöktü!

09 Eylül 2024 20:38