Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 18:33

Burada yaptırdığım testler özensiz ve çok kötü şartlarda yapıldı. Doğal olarak da sonuçlarım kötü çıktı. İş yeri hekimi seni bu sonuçlarla işe alamam diyerek yeni testler istedi. Başka bir yerde yaptırdığım testler ise normal çıktı. Doğal olarak yorumlara yazarak başka insanların da aynı duruma düşmemesini istedim. İş yeri beni arayarak hatasını kabul edip, özür diledi ve yorumu silmemi istedi. Kabul etmeyince yorumuma cevap vererek beni iş yeri karalamakla suçladılar. Ekte burada ve başka yerde yaptırdığım sonuçlarım var bilgisi olmayan bile anlar ne kadar kötü çıktığını. Bilgisayara USB ile bağlı oldukça ilkel bir cihazla ölçüm yaptılar. Beni doğru nefes vermemekle suçladılar. Doğru nefes veremediysem oradaki uzmanınızın doğru nefes verene kadar tekrarlaması gerekmiyor mu? İlk sonucu verip göndermek ne demek. Bunu telefonda kabul edip özür dilemek, yorumu silmeyince karalamak olarak lanse ettirmek yaptığınız iş kadar çirkin. Ben de durumu bir üst seviyeye çıkarmaya karar verdim. Sağlık Bakanlığı, CİMER, hukuki süreç ne varsa hakkımı arayacağım. Diğer yorumlara bakılırsa bu tavrı ve işi herkese yapıyorlar. Birinin bunlara bir dur demesi lazım. İnsan sağlığı bu her şeyden önce. Şakaya gelmez.

Şişli Ultrason Renkli Doppler Doktorun Tavrı

24 Şubat 2025 09:25
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Emar Görüntüleme Merkezi Süreci İdare Edemeyen Amatörler

07 Mart 2025 21:50