Galatasaray Spor Kulübü Adana Galatasaray Yüzme Kursunda İletişim Ve İade Sorunu

12 Eylül 2024 13:453.936

Adana Galatasaray Spor Kulübü yüzme kursuna oğlumu yazdırdım. İki farklı okul değişikliği oldu. En son değişiklikte bize haber bile verilmedi. Okula gittiğimizde öğrendik. Bunun sonucunda kurstan oğlumu aldım ve para iadesi istedim. İadenin yapılacağı söylendiği halde haftalardır bahaneler bularak oyalıyorlar

Yorumlar(5)

28 Ekim 2025 14:29

Numara kulübün yüzme okulları sayfasında var. İstanbul'daki merkez şubeyi aradım. Şikayetimi bildirdim. Yetkililer beni aradı ve sorunu hızlı bir şekilde çözdüler.

24 Ekim 2025 19:35

Bizde de aynı durum oldu 2024 Aralık ayında ben iadeyi aldım. Galatasaray Yüzme Kulübü merkez şubesini aradım. Çok yardımcı oldular.

10 Şubat 2025 14:03

Bizi de aynı şekilde oyaladılar, iademi alamadım ve numara kullanılmıyor artık. Nereye şikayet edebiliriz.

29 Kasım 2024 12:04

İadenizi alabildiniz mi? Aldıysanız ne kadar zaman sonra aldınız?

İade Sözleri Tutulmayan Yüzme Kursu Mağduriyeti

2 Kasım 2025 21:322.214

Galatasaray Yüzme Kulübü’nün Antalya Akdeniz Üniversitesi şubesinde çocuğum için kayıt yaptırdığımız çocuk yüzme kursunu...

1 Destek1 Yorum

Galatasaray Spor Kulübü Bursa Galatasaray Futbol Okulu

11 Şubat 2024 18:2413.000

Bursa Galatasaray futbol okuluna scout olarak kayıt yaptırdık. Ücretini peşin ödedik. Her ay çocuğumuzun videosunu çekip...

2 Yorum