Ozan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 10:20

13 Şubat 2024 saat 18:13 'de Gala Kokoreç adlı firmadan tam ekmek olacak şekilde kokoreç siparişi verdim. Bir süre sonra siparişim teslim edildi, ödeme olarak 300 TL Tam İzmir kokoreç bedeli ve 5 TL de paket başı altında bir ücret tahsil edildi. Kapıya gelen ödemeyi alan görevliden fiş talep ettim onu da vermedi. Sadece kredi kartı slip ve sipariş kağıdını alabildim. Fiyattan şüphelenip evime yaklaşık 500 metre uzaklıktaki siparişi verdiğim yere gittim. Mekanda ki fiyatlara baktığımda Tam İzmir kokorecin 260 TL olduğunu gördüm. Oradaki görevliye buradan sipariş verdiğimi fakat benden 305 TL tahsil ediğini söyledim. Görevli eve serviste ekstra ücret aldıklarını bildirdi. Ben ise telefonla sipariş verirken yapılan görüşmede bu durumun tarafıma bildirilmediğini ve ekstra alınan bu ücretlerin neye göre alındığını sordum. Mekanda da buna dair bir uyarı görmedim. Fazla alınan ücreti talep ettim ama ücret iadesi yapamayacaklarını söylediler. Adisyondaki sipariş açıklamasında Tam İzmir başlığında 300 TL gösterilip tarafımdan tahsil edilen fakat Tabela ve fiyat listesinde ki ücreti 260 TL olan bu siparişimden alınan 40 TL fazla tutarı ve paket başı altında 5 TL gösterilen ne amaçla alındığı belli bile olmayan tutarın tarafıma iadesini istiyorum

Erdem

Görseli de gördük, şikayet yazını da okuduk. 45 lira kurye hizmet bedeli ödemişsin. Daha neyin yaygarası. 40 liralık adam 40 liranın hesabını yapar. Sonra gelir burda zırlar. İçinden poh geçen şeyleri yiye yiye mas... N yapar oldunuz.

Erdem

Biz de iş yerine vb. Sık sık sipariş veriyoruz, ayağımıza motorla getirince ekstra hizmet bedeli tabi olacak. Olmasa bile + bahşiş veriyoruz. Siz 40 liranın pesine düşüp kokoreçci ye kadar gidiyorsanız, o zaman eve hizmet istemez, tabeleya bakar mekandan alırsanız.

Ozan
Ozan

Sanırım firma çalışanı veya yakınısın kuyruk acın oluşmuş anladım, çünkü resimlere bakmamışsın. Resimlere baksaydın eğer servis bedeli ayrı alınmış zaten, burda konu fişte gözüken kokorecin kendi bedeli fazla yazılmış. Hadi resimleri görmüyorsun yazıyıda okuyup anlayamamışsın.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 14:17

03 Nisan 2025 10:23