Fuzul Ev Şube Müdürünün İlgisizliği

Fuzul Ev Şube Müdürünün İlgisizliği
03 Eylül 01:17
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Fuzul Ev İskenderun Şube müdürü mustafa beye teşekkür ederim tarafıma dönüş yapıldı sorunum çözüldü”

2023 yılında Fuzul Ev'den ev almak için başvurduk. Alırken o kadar ilgili, o kadar güzel anlatıyorlar ki... Aldık, borcumuzu günü gününe ödedik. Net temmuz teslim denildi, ev için temmuz ayı geldi. Evrakları teslim ettik, 1 hafta sonra arayıp belge eksik denildi, belgeyi verdik. Teslim tarihi ağustosa sarktı. Ağustos sonra itiraz ettik, net temmuz için peşinat ödediğimizi söyledik. Fuzul Ev Karataş Şube Müdürü İ****** D**** bana teslimatı erkene alacağını söyledi, 1 hafta oyaladı, sonra erken teslim olmadı. Evi bulduk, normalde 3 gün süren eksper süreci başladı, 1 hafta geçti. Arayan soran olmadı, ikinci hafta oldu. Öyle geldi. Sonra rapor elimize ulaşmadı vs. bahane ürettiler. Şube müdürünü arıyorsunuz, telefonunuzu açmıyor, numarayı kaydedip görmezden geliyorlar. Gördüğüm en rezil hizmet, sürekli oyalama, erteleme. Temmuz teslim olan evi 26 ağustosta aldık. İşin özeti, Fuzul Ev Karataş şube bayağı yoruyor. Şube Müdürü İ****** D**** çok ilgisiz, üslubuna dikkat etmiyor. Paranızla rezil oluyorsunuz. Fuzul Ev Karataş şube kötü.

profile profile profile
03 Eylül 10:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Konu hakkında tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Fuzulev Müşteri İlişkileri Birimi

03 Eylül 15:24

Fuzulev Ödenmiş Tutarın Yansımaması Teslimatın Ertelenmesi

Fuzulev Teslimatı Mağduriyeti

Nurettin
19 Şubat 19:20
"Temsilcimiz Nurullah Kılıç bey sorunun çözümünde destekleri sonucunda teslimatımızı aldık. Kendisine teşekkür ederiz."
Fuzulev Teslimatı Mağduriyeti