Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Funda Altındağ Güzellik Merkezi Epilasyon Sonucu Hüsran

25 Haziran 2023 15:18

8 seans tüm bölge epilasyon için kendilerinde başladım. Sonuç büyük bir hüsran. Tüylerinizin %80'ni gider dediler lakin gitmeyi bırakın ayva tüyleri gibi çıkmaya başladı. Sadece koltuk altımda etkili oldu. Eşimin dediği, kollarında daha az kıl vardı şu an ise daha sert ve daha fazla tüylerin oldu dedi. Başka yerde yaptıran arkadaşlara soruyorum 2 seansta 3 seansta etkili olmuş. Şu an tatildeyim ve bunların yüzünden elimde bir jiletle geziyorum resmen rez illik çekiyorum. 6 seansta etkili olmayan epilasyon son 2 seansta da etkili olmayacağı için gitmeyeceğim. En son gittiğimde durumumu çalışana söyledim oda patrona söyledi lakin hiçbir şekilde umursamadı. Eee ne de olsa para peşin verildi. Hmmm bir de cilt bakımına hiç değinmiyorum. İlerleyen zamanlarda yaz bittikten sonra epilasyon yaptırdığım kolumun fotoğrafını büyük bir zevkle atacağım.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

My Life Güzellik Salonu Lazer Epilasyonda Hayal Kırıklığı

05 Şubat 2025 09:38

Lazer Epilasyon Mağduriyeti Ve Zam Şoku

02 Ocak 2025 20:20

Pınar Kuaför ve Güzellik Salonu Epilasyon Hizmetinde Beklenmeyen Sonuçlar Ve Kötü Davranışlar

08 Ağustos 2024 17:35

24 Mayıs 2023 17:36