04 Ekim 2024 21:16

Şişirilmiş reklamlarla hayatınıza 'botoks' yapmayın, sonuçta kazanan siz olmayacaksınız. Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız başka yollar deneyin, ama bu işlem kesinlikle onlardan biri değil. Mide botoksu için büyük umutlarla gittiğim işlem tam bir hayal kırıklığı oldu. Üstelik botoksu regl dönemimin ilk günü yaptırmıştım. İlk ay iştahım azaldı, 70 kilodan 66’ya düştüm. Regl sonrası kendiliğinden giden kiloları da hesaba katarsak, aslında 2 kiloluk olan kayıp işlemin etkisinden değil, doğal bir süreçten kaynaklanıyordu. Ayrıca, işlemden sonra bana verdikleri toz karışımı zorunlu kılındı ve bunun için de ekstra, oldukça yüksek bir ücret ödedim. Ancak bu karışım da durumu kurtarmaya yetmedi. İkinci aydan itibaren iştahım eski haline döndü ve tüm verdiğim kiloları geri aldım. Altı ay içinde başa döndüm, tekrar eski kiloma döndüm, hatta üzerine biraz daha ekledim. Özetle, kilo vermek bir yana, boşa harcanmış zaman ve para oldu.

Görkem
Görkem

Funcemedical de 3. Kez botox oluyorum hiçbir şey mucize değil beyin obezligimize kendimiz dur demek zorundayız üstüne basa basa söylüyorlar bunu zaten diyete uymak zorundasınız 30 kg vermiş bir insan olarak söylüyorum çok şaşırtıcı şikayetiniz açıkçası biraz beyin açlığınıza yenilmişsiniz

Gülşah

Beyin açlığı demişsiniz ama üç kez botoks olmuş biri olarak sanırım siz de açlığınızı botoksta doyurmuşsunuz. Biraz ironi kokuyor, beyin toklukla değil, mantıkla çalışır.

Mahmutcan
Mahmutcan

Gülşah hanım öncelikle kendi başarısızlığınızı yalan yanlış iftiralarla bastırmaya çalışmışsınız ki yalan ifadeleriniz firma tarafından belgeleriyle ortaya çıkarılmış umarım bu davranışınızdan utanırsınız.

Gülşah

Pardon Mahmutcan, sizi tanıyamadım. Firma sizi ne kadar tanıyor ki bu kadar hararetle savunuyorsunuz? Yoksa tanımak zorunda kaldığınız bir iş ilişkisi mi, yoksa bir çıkarınız mı var? Belgelerden bahsetmişsiniz, lütfen iletin hemen. Hangi belge üzerine yalan söylüyormuşum, görelim.

Clinic Ataşehir Mide Balonu İşe Yaramadı

30 Eylül 2023 21:35
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 19:25
Clinimed Yanlış Çene Dolgusu ve Psikolojik Baskı
Olena sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Teoman Eraslan Hayal Kırıklığına Uğratan Ve Pahalıya Mal Olan Bir Deneyim

04 Mayıs 2025 21:41