Ertuğrul sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 20:40
Ertuğrul'un Teşekkür Mesajı
“İlgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum”

Bu şikayeti vakumlama yapılmadan gelişigüzel klima montajı yapan servislerden diliniz yanmasın diye paylaşıyorum. Fujiplus marka 24000 BTU klima montajı için Kurban Bayramı öncesinden randevu aldım, 24 Haziran Pazartesi için randevu verildi. Montaja 27 Haziran tarihinde Gaziantep Dönmez İklimlendirme geldi fakat eksik malzeme nedeniyle montaj yapılamadı. O sırada vakum mevzusunu dile getirdim ve gerek duyulmadığı söylendi (geçiştirildi), zaten yanlarında vakum pompası da getirmemişlerdi. Ben de bugün Fujiplus yetkilileri ile iletişime geçerek durumu belirttim, yetkililer böyle bir şeyin mümkün olmadığını, vakum yapılması gerektiğini belirttiler. Servisimin değiştirilmesini ve vakumlama yapmayan servisi kesinlikle kabul etmeyeceğimi belirttim. Gelişmeler doğrultusunda yeniden görüşlerimi bildireceğim.

01 Temmuz 2024 21:18
Fujiplus Vakumsuz Montaj Yapıyor

Pazar günü Azra Teknik Gaziantep yetkilileri bana ulaştı ve kusursuz bir montaj gerçekleştirdi fujiplus yetkililerine ve özellikle azra teknik servis çalışanlarına teşekkür ederim

02 Temmuz 2024 09:00

İlgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum

Aydın

Biz kimin ne olduğunu biliyoruz madem biz öyle demişiz arayın bizi bir ne zaman gelmişiz pazar günü gelmiş bilmem ne geç bu işleri

Aydın

Verdiğiniz aktarım tamamen yanlış sizin evinize bizim tarafımızdan ziyaret gerçekleşmedi telefonla görüşüldü vakum sordunuz yapılıyor denildi

23 Temmuz 2025 16:32
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Yeni Klima Soğutma Yapmıyor

06 Ağustos 2023 01:32
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Temmuz 2024 14:23