Elgoz sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 15:24

Fujiplus 12lik inverter klima aldık. Servis gelip montajını yaptı. Klimayı çalıştırdıktan 30 dakika sonra iç üniteden su kaçırmaya başladı. Servise sebebini sorduğumda 16da çalıştırdığımda yapabileceği söylendi. Böyle saçmalık mı olur evimdeki diğer klimayı 2 senedir 16 derecede çalıştırıyorum böyle en ufak sorunla karşılaşmadım.

Ayrıca delinen duvara ne bir macun atıldı ne de herhangi bir kapatma yapıldı. Aldığım başka marka klimanın duvara kapatma işlemi yapılmıştı. Müşteri hizmetleri arıyorum 3 gündür 30 dakikadan önce açmıyorlar. Böyle mağdur edilemez müşteri.

07 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 3 ay sonra)

Ömer
Ömer

BİM'den 12 lik klima aldım servis üç gün içinde geldi kurulumunu yaptı ama arkadaşlarında dedikleri gibi hiçbir deldikleri yeri kapama işlemi yapmadılar bir de teknik servis çok bilgili olduğunu zannetmiyorum dış motor altı su giderini bağlamamışlar arayıp sorduğumda bizim serviste oranın aparatı yok dediler bir de dış ünite çok sesli bana göre mutfakta kullanıyorum yemek pişerken 16 da çalışsa yetersiz kalıyor bana göre çok hızlı soğutmuyor belki çocuk odası için alınabilir

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Klima Arızası Ve Servis Mağduriyeti Yaşıyorum

31 Temmuz 2025 18:53
Fujiplus Klima Arızası Ve Servis Mağduriyeti Yaşıyorum
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
30 Ağustos 2024 17:24