Fujiplus Klima İle Yaşanan Montaj Ve Çalışma Sorunları

20 Ağustos 2024 13:25
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba, anında iletişim kurup Destek oldular. Sorunum çözüldü teşekkür ederim 🙏 Saygılarımla”

Fujiplus klima; kendi ofisime birkaç tane gerekiyordu. Ufak olan odaya ellerinde olmadığı için Media Markt Fujiplus verdi. Uygun ve sağlam dedi. Tüm diğer markalar 2 günde gelip montajı yapılırken, Van ilindeki ofisime montaj için ustası hiçbir şekilde gelmedi. Biz mecbur kalıp 7 günde diğer ustalara montaj yaptırdık. Ancak bununla biter mi? Fujiplus klimalarda bir özellik varmış; siz kumanda ile kapatıp gittiğiniz zaman, gecenin bir vakti elektrik gidip gelince otomatik açılıp çalışmaya devam ediyor. Müşteri hizmetleri, siz garanti kapsamında montaj yapmadınız deyip başından savdı. Van'daki servislerine yönlendirme yaptılar. Ben defalarca aradım, asla gelmedi ve defalarca geleceğini belirterek gelmemeye devam etti. Son iki gün önce, cumartesi akşamı kapanıp açılınca elektrik otomatik yine devreye girip pazar günü dahil çalışmaya devam etmiş. Sonuç olarak da tahliye suyu taşmış, ofisimi su bastı. Dava etmek amacı ile de bildiri de bulundum. Dün bir daha son şans servisini aradım, bana resim at dedi. Resim attım, dönmedi ve dönmeyecek. Ucuz diye böyle markalara para vermeyin. Diğer 5 klima muhteşem ve sorunsuz çalışıyor.

20 Ağustos 2024 13:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)
Selim
Selim
30 Ağustos 2024 16:10

24 Temmuz 2025 14:31

Fujiplus Ürününün Arkasında Duramıyor

22 Haziran 2024 01:52
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Hayal Kırıklığı: Klimada Arıza, Serviste İlgisizlik

Gülay