Samet sonuçtan hiç memnun değil

FTX Geri Ödeme Yapılmaması

31 Ekim 2023 02:45

09.11.2022 tarihinde ftx TR işlemlerinin dondurulduğunu bilmeden hesabıma para gönderdim ve askıda kaldı hala tarafıma bir ödeme gerçekleştirilmedi. Bankayla görüşüp geri ödeme talebi oluşturdum defalarca fakat ftx TR tarafından reddedildi geri ödeme de yapılmadı

Yorumlar (17)

Sinan

Hocam benim iade sağlandı fakat bakiyeyi kullanamıyorum sende durum nedir?

Samet

[email protected] hocam bilgileri mailden paylaşırsan çok memnun olurum

Sinan

Buradan paylaşmam belki sakıncalı olabilir, mail, WP telegram adresi verirsen atayım oradan

Samet

Hocam bende sizin gibi IBAN'dan göndermeye çalışıyorum kabul etmiyor IBAN'ı, siz hangi ibana gönderdiniz

Sinan

Ziraat'ten Ftx TR Hesabına havale yapmıştım o zaman, 15 20 gün önce aynı ibana 1TL yolladım açıklamaya'da paramı geri göndermelerini yazdım onun haricinde hiçbir işlem, başvuru, talep oluştumadım 1 sene sonra geri yolladılar, sanırım icra dosyam var o yüzden kullanamıyorum bakiyeyi, inşallah sizinde yollarlar.

Samet

Bende iade sağlanmadı Hocam, sizin iade nereye yapıldı ve hangi yolu izlediniz

Sinan

Bir gelişme var mı hocam?

Sinan

Aynı bekliyoruz, sanırım geride alamayacağız bizim paraya ftx TR değil MASAK çöktü:)

Samet

Bir haber gelmedi hocam sizde durum nedir?

Sinan

Hocam Merhaba Benzer Olay Benim Başıma geldi, Ziraat Mobil'de Ftx TR nin IBAN bilgisi kayıtlı kalmış, başka bir yere yollarken buraya yolladım para askıda kaldı banka hiçbir şekilde yardımcı olmadı, müşteri hizmetleri şubeye yönlerdi iade talebi için şube çalışanı böyle bir işlem olmadığını söyledi, masakı aradım aynı şekilde bir sonuç alamadım bu olay 2023 Aralık ayının son günleri geldi başıma ve hala bir geri iade söz konusu değil. Sen durumu çözebildinmi

Samet

Telefondan konuşarak değil de MASAK'a gidip dilekçe verin hocam dekontu da ekleyin hatta dilekçeye, gerçi henüz bana da herhangi bir geri dönüş olmadı ama olacağı söyleniyor.

Ben BTC Türk'ten ftx globale gönderdim

Samet

Olsun hocam yinede parayı gönderdiğiniz bankayı arayıp işlemin iptali için talep oluşturun öncelikle

Hüseyin

Dün bende yanlışlıkla BTC Türk'ten ftx Pro'ya gönderdim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum

Samet

Hocam öncelikle bankanızla görüşün geri gönderim talebi oluşturun karşı taraf onay verirse hesabınıza geri yatıyor veya gönderiminiz onaylanmadıysa henüz geri çekebiliyorlar

Hüseyin

Kardeş naptın alabildiniz oaranı aynı şey benimde başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum

Samet

Yok alamadım hala MASAK a başvurdum oradan da haber gelmedi siz başvurdunuz mu bir yere

Binance TR Savcılık Talimatını Hiçe Sayıyor

30 Aralık 2023 16:13